Gépi pedikűr a korszerű lábápolásban

A pedikűr gép nem csak egy gép, amivel a pedikűr végén a kezelt bőr felületét vagy a lerövidített köröm szélét lehet letisztázni. A pedikűr géppel a lábon, minden pedikűrös tevékenységet el lehet végezni. Sőt, vannak olyan köröm deformitások, melyek szakszerű kezelését csak pedikűr géppel lehet kezelni, vagy vannak olyan vendégek, akiknél a bőr kezelését csak és kizárólag pedikűrös géppel kellene kezelni. A pedikűrös géppel biztonságos, és kíméletes a vele végzett pedikűr. A különböző csiszoló frézekkel pedig a pedikűr minden tevékenységét el tudod végezni.

  • Pedikűrt végezhetünk hagyományos és speciális kézi pedikűr szerszámokkal, ezt a pedikűrt nevezzük kézi pedikűrnek, ezt a pedikűrt lehet a Lábápoló OKJ szakképzésen megismerni.
  • Pedikűrt végezhetünk csak speciális vizes pedikűr géppel, ezt a pedikűrt nevezzük gépi pedikűrnek. A gépi pedikűrt alkalmazzuk például az esztétikai pedikűr végzésénél ahol a vendég lábán nincs bőrkeményedés csak elhalt hámréteg, amit a pedikűr géppel kíméletesen lehet eltávolítani.
  • Pedikűrt végezhetünk kézi szerszámokkal és pedikűr géppel, ezt a pedikűrt nevezzük kombinált pedikűrnek. Itt a pedikűrös szakember dönti el, melyik pedikűrös szakaszban alkalmazza a kézi vagy a gépi megoldást. Ő dönti el, hogy egy megoldandó pedikűrös tevékenységet csak kézi vagy csak gépi vagy a kettő kombinálásával tudja szakszerűen, sérülés és fájdalommentesen elvégezni.

Vizes és porszívós pedikűr gépek

A Spray System (vizes), vagy száraz porszívós technológiával működő pedikűrgéppel biztonságos, gyors, és ami a legfontosabb, hogy fájdalommentes pedikűrt és manikűrt lehet végezni. Vizes technológiának köszönhetően munka közben egyszerre fertőtlenítesz, és hűtöd a bőr felületét is. A permetező funkciót egy gomb nyomással ki lehet kapcsolni, így száraz csiszolást is lehet a géppel végezni.

Száraz technikával működő porszívós pedikűr gép munka közben a beépített porszívó segítségével elszívja a csiszolás közben keletkező köröm-, és bőrport.

Mindkét technóligájú pedikűr gép használata szinten elengedhetetlen a mai pedikűrözés világába. Egy ilyen pedikűr gép megkönnyíti, és precízebbé tudja tenni a pedikűr szolgáltatást.

Pedikűr géppel eltávolítható a bőrkeményedés, a bőrkérgesedés, a tyúkszem, kezelhető a sarokrepedés, továbbá a száraz bőr. A gép segítségével rövidíthető, formázható az egészséges köröm, a deformált köröm, a benőtt köröm, a megvastagodott köröm, és a gombás köröm is. Általunk forgalmazott vizes pedikűr gépek megbízhatóak, egyszerű a használatuk. Nálunk vásárolt pedikűr gép vásárlása mellé, ajándékba adunk egy egy napos Gépi pedikűr képzést, ahol meg tanítjuk a gépi pedikűrt.

Webáruházunkban, és üzleteinkben a Podomonium Dolphin (vizes), Podomonium Wizzle (vizes), Gerlach Sirius (vizes), Podomonium Jimbo (porszívós) pedikűr gépeket tudod megvásárolni.

Csiszoló frézek, marók

Gépi pedikűr, és a gépi manikűr végzéséhez szükséged lesz a megfelelő méretű, formájú, és erősségű frézekre, amikkel biztonságosan, és sérülésmentesen tudsz majd dolgozni. Csiszolófrézek között a különböző formájú, és erősségű, valamint anyagú frézeknek mind meg van a maga felhasználási lehetősége, legyen az pedikűrnél nagyobb mennyiségű bőrkeményedés leszedés, vagy csak a kombinált pedikűr utáni bőrfelületének átcsiszolása, a tyúkszemek kiszedés, a megvastagodott köröm vékonyítás, a körömsánc tisztítás.

Üzleteinkben megtalálhatóak a Pedi Planet csiszolófrézek, valamint a Busch német prémium csiszolófrézek is,amik a gépi pedikűrözés elengedhetetlen kellékei. Több,mint 30 féle pedikűrös, és manikűrös csiszolófréz közül tudsz válogatni üzleteinkben, és webáruházunkban.