Back

Professzionális pedikűr, manikűr és műköröm termékek otthoni használatra is, megfizethető áron

A műkörömépítő szakmában eltöltött több, mint 20 év alatt megtanultuk, mennyire fontos a minőségi munkavégzéshez a minőségi anyagok és eszközök használata. Egy vállalkozás elindítása, jövedelmezővé tétele csak úgy lehetséges, ha a szolgáltatáshoz használt anyagok és eszközök minősége kiváló, ár értéke megfizethető. Ezért saját márkás és forgalmazott termékeinket úgy válogattuk és válogatjuk össze, hogy minden szakember megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Gondoltunk az otthon szépülni vágyókra is, üzleteinkben ők is megtalálnak mindent, ami az otthoni kéz-, láb-, és körömápoláshoz szükséges. 

Aphrodite97 - Professzionális pedikűr, manikűr és műköröm termékek otthoni használatra is, megfizethető áron

Minőségi saját márkás és forgalmazott termékek

Szakmai szemmel készítjük és választjuk ki termékpalettánkat

Kimagasló minőségük miatt kerültek áruházunkba

Professzionális és otthoni használatra egyaránt ajánljuk​ őket

Mindenki számára elérhető áron kínáljuk termékeinket

Márkáink

Márkáink

APHRO NAILS

Gél lakkok, műköröm alapanyagok, csiszoló frézek

Az Aphrodite 97 Kft. saját műkörömépítő márkája az Aphro Nails. Több mint 20 éve forgalmazzuk műkörömépítő szakembereknek professzionális felhasználásra, és otthoni használatra egyéni felhasználóknak. Az Aphro Nails műkörömépítő zselék,  színes zselék,  műkörömépítő porcelánok és színes porcelánok a műkörmösök világában okkal kedvelt termékek, kiváló minőségüknek és megfizethető áruknak köszönhetően. Ezekkel az anyagokkal könnyű dolgozni, a műköröm tartós és esztétikus lesz. Magas minőségű termékeinkkel könnyű megtanulni a műkörömépítés rejtelmeit, ezért ajánljuk kezdő szakembereknek is szívesen.

Esztétikus, tartós műkörömépítéshez az Aphro Nails alapanyagok, gépek, frézek, eszközök, körömreszelők, ecsetek széles választéka megkönnyíti és segíti minden műkörömépítő munkáját. Termékeink választékát folyamatosan bővítjük, alapanyagainkat fejlesztjük. Követjük a műköröm divat irányzatait, hogy mindig divatos, csillogó, esztétikus, tartós műkörmök készülhessenek.

Műköröm építéshez szükséges gépekből is széles választékot találsz nálunk. Professzionális műköröm csiszológépek, UV/LED lámpák, porelszívók, amik mind elengedhetetlenek manapság egy műkörmös szalonban.

A műköröm tartósságához nem csak minőségi alapanyagokra van szükség, hanem a természetes köröm tökéletes előkészítésére is. Az Aphro Nails előkészítő anyagok, a különböző köröm típusok előkészítésére lettek kifejlesztve.

Tudjuk a reszelők csodákra képesek, de csak akkor, ha a minőségük is megfelelő. Az Aphro Nails műköröm reszelők tartósak, széles választékukból mindenki megtalálja a számára megfelelő formát és erősséget.

Az ecsetek a műkörömépítés egyik legfontosabb eszközei. Mivel a műkörömépítés művészi alkotás, nem mindegy, milyen az ecset formája, mérete és ami a legfontosabb, a minősége. Mi mindenre gondoltunk, ezért a választék bőséges.

Gépek nélkül ma már elképzelhetetlen a műkörömépítés, hiszen megkönnyítik, meggyorsítják a munkát. A porelszívók pedig óvják a műkörömépítők egészségét.

A körömlakkot felváltotta a kedvelt gél lakk, szakemberek körében és az otthon szépülni vágyok körében is.  Több mint 100 divatos árnyalatban érhetőek el az Aphro Nails gél lakkok a hozzá tartozó alapozó és fedő lakkokkal. Felvitele egyszerű, állaga sűrű, nem folyik, nem nyúlik, így nem csak szalonban, hanem otthoni használatra is tökéletes, annak, aki hosszan csillogó, természetes, esztétikus körmökre vágyik. Magas pigment tartalmuk szépen fed, felülete könnyen, jól díszíthető bármilyen díszítő anyaggal, technikával. Rugalmas anyagának köszönhetően nem repedezik, nem pattog le.

Pedi Planet 

Rozsdamentes pedikűr és manikűr szerszámok, csiszoló frézek és lábápoló termékek

Szenvedélyünk az egészséges és szép láb. A Pedi Planet az Aphrodite 97 saját márkája, egy olyan termékcsalád, ahol a pedikűrös, a manikűrös szakemberek és az otthon szépülni vágyók is megtalálják azokat a profi rozsdamentes eszközöket, szerszámokat, a gépi pedikűrözéshez szükséges csiszoló frézeket, valamint lábápoló termékeket, amelyek professzionális minőségűek, elérhető áron.

A Pedi Planet pedikűr szerszámok mind rozsdamentes orvosi acélból készülnek, ezért fertőtleníthetők a korszerű fertőtlenítőszerekkel, sterilizálhatóak, maximális védelmet nyújtva a vendégnek. Hosszú távon használhatóak professzionális jó minőségüknek köszönhetően. A hagyományos pedikűr szerszámok mellett a speciális pedikűr szerszámok, a körömcsípők, manikűr ollók széles választékát kínáljuk szakembereknek és az otthon szépülni vágyóknak.

A pedikűrgépek a pedikűrös munkáját is megkönnyítik. A gépi pedikűr eszközei a frézek, marók. Ahhoz, hogy minden pedikűrös tevékenysége elvégezhető legyen a lábon, több mint 20 féle Pedi Planet csiszoló frézből tudsz válogatni, melyeket praktikus készletekben is meg tudsz vásárolni.

A lábápolása nagyon fontos, de csak akkor hatékony, ha a bőrtípusnak megfelelő lábápoló anyaggal történik.  A Pedi Planet lábápoló termékek hatóanyagai ápolják, regenerálják a bőrt, illatuk pedig kényeztetővé teszi a lábápolást.

Szalonbútor

Motoros pedikűr székek, bútorok, munkaszékek, eszköztartó kocsik

Több márka kiváló minőségű, hosszan tartó székeit, bútorait válogattuk össze szakmai szemmel. A kényelmes vendégszékek mellett kényelmes munkaszékeket és praktikus eszköztartó kocsikat találsz kínálatunkban. Kiválasztásuknál elengedhetetlen, hogy élőben is kipróbáld őket, melyet Nővér utcai bemutató termünkben megtehetsz. Raktárkészletünkön lévő szalonbútorokat pedig, akár egyből el is viheted.

Szépségszalonok berendezése nem egyszerű feladat, fontos kialakítani egy olyan környezetet, ami a vendégek számára megnyugtató, a szakember számára pedig korszerűen felszerelt, praktikus és kényelmes a 8-10 órás munkanap folyamán.

Mivel ez egy nagy beruházás, ezért javasoljuk, hogy a berendezéseket, bútorokat élőben próbáld ki, hogy valóban azt válaszd, ami számodra a legmegfelelőbb.

Repertoárunkban háttámlás és háttámla nélküli, gurulós, nem gurulós, kerek, szögletes és megannyi más szempont alapján kategorizálható munkaszék közül választhatsz, hogy kényelmesen ülj munka közben.

A kínálatunkban szereplő pedikűr székek legtöbbje motoros, így a kézi-, vagy lábvezérlő  segítségével könnyen állítható a szék magassága, ülőfelületének és háttámlájának dőlésszöge. Egy-egy ilyen bútor hosszútávú szakmai befektetés, mely maximális kényelmet nyújt a vendégnek, míg szakemberként kényelmesen tudsz dolgozni.

Az eszközök és anyagok praktikus tárolására különböző eszköztartó kocsikat kínálunk. Minden szükséges eszköz egy karnyújtásnyira lehet tőled.

Szakképzett munkatársaink bemutatótermünkben állnak rendelkezésedre, hogy megkönnyítsék a döntésedet.

Podomonium

Vizes és porelszívós pedikűrgépek

A Podomonium vizes és porelszívós pedikűr gépei megbízhatóak és egyszerű a használatuk. Ezekkel a pedikűr gépekkel minden pedikűrös tevékenységet el lehet végezni, hiszen eltávolítható a bőrkeményedés, a bőrkérgesedés, a tyúkszem, kezelhető a sarokrepedés, továbbá a száraz bőr is. A gép segítségével rövidíthető, formázható az egészséges köröm, a deformált, a benőtt,  a megvastagodott  és a gombás köröm is. Rövid távon megtérülő befektetés, a gépet magadnak veszed, hogy munkád könnyebb, gyorsabb, precízebb legyen.

Webáruházunkban, és üzleteinkben a Podomonium Dolphin (vizes), Podomonium Wizzle (vizes), Podomonium Jimbo (porszívós) pedikűr gépeket tudod megvásárolni. A gép mellé ajándékba adunk egy Róth Éva által megírt Gépi pedikűrös könyvet, amelyben a gépi pedikűrözés alapjait ismerheted meg.

Ezek a pedikűr gépek elengedhetetlen kellékei a korszerű lábápolásnak. Nem csak a láb bőrének felületi kezelésére vagy a köröm szélének letisztázására alkalmasak, hanem használhatóak a kézi pedikűr kiegészítéseként, azaz kombinált pedikűrnél, amikor a pedikűrös szakember dönti el, hogy melyik tevékenységnél milyen technikát alkalmaz, hogy szakszerűen, sérülés és fájdalommentesen tudja elvégezni a folyamatot. De akár a teljes pedikűr folyamatot is végezhetjük pedikűr géppel a különböző csiszoló frézekkel, sőt, bizonyos köröm deformitások szakszerű kezelését, csak pedikűr géppel lehet megfelelően kezelni. 

A pedikűrös géppel biztonságos, kíméletes, fájdalommentes a pedikűr, hiszen a vizes technológiának köszönhetően munka közben egyszerre történik a fertőtlenítés, és a bőr felület hűtése is. A permetező funkciót egy gombnyomással ki lehet kapcsolni, így száraz csiszolást is lehet a géppel végezni. Száraz technikával működő porszívós pedikűr gép munka közben a beépített porszívó segítségével elszívja a csiszolás közben keletkező köröm-, és bőrport.

Busch

Csiszoló frézek gépi pedikűrhöz

A Busch német csiszoló frézek a prémium minőséget és ezáltal egy magasabb árkategóriát képviselnek a frézek világában. Közel  20 féle pedikűrös és manikűrös csiszolófréz közül tudsz válogatni üzleteinkben, és webáruházunkban.

A különböző formájú frézek a gépi pedikűrözés és manikűrözés elengedhetetlen kellékei. A megfelelő méretű, formájú, és erősségű frézekkel biztonságosan és sérülésmentesen tudsz majd dolgozni. A csiszolófrézeknek mind megvan a maga felhasználási lehetősége, legyen az pedikűrnél nagyobb mennyiségű bőrkeményedés leszedése, vagy csak a kombinált pedikűr utáni bőr felületének átcsiszolása, a tyúkszemek kiszedése, vagy a megvastagodott köröm vékonyítása, a körömsánc tisztítása.  

Gépi pedikűrnél nagyon fontos, hogy megfelelő méretű és minőségű frézt használj minden munkafolyamatnál, hiszen a pedikűr géped élettartamát legjobban a frézzekkel történő használat befolyásolja.   

Erlinda

Speciális pedikűr eszközök és körömcsípők

A német Erlinda márka magas minőségű, pedikűrös, és manikűrös eszközöket kínál. Az Erlinda speciális pedikűr szerszámai és körömcsípői is hosszan tartó, rozsdamentes orvosi acélból készültek. Az Erlinda pedikűrös eszközök mellett nálunk is kaphatóak a méltán népszerű kerámia sarok- és körömreszelők.

Az Erlinda speciális pedikűr szerszámai és körömcsípői, rozsdamentes orvosi acélból készültek.

A rozsdamentes pedikűrös szerszámok mellett a pedikűrös szakemberek egyik nagy kedvence az Erlinda kerámia sarokreszelő, mely a bőrfelületet tökéletesen simává, és bársonyossá képes csiszolni, hiszen nagyobb mennyiségű bőrkeményedést is képes eltávolítani. Nagy keménységű kerámia alapanyagának köszönhetően hosszú élettartamú és könnyen fertőtleníthető. 

Az Erlinda kerámia körömreszelő két különböző erősségű felületével egyszerre megoldható a természetes köröm formázása és a körömlemez “lezárása”, szintén fertőtleníthető. 

A kerámia sarok és körömreszelő otthoni használata mindenkinek ajánlott. Anyaga miatt kíméletes a bőrrel és kíméletes a természetes körömmel, tisztántartása egyszerű.

Footness

Lábápolási termékcsalád

A Footness lábápoló termékcsalád igazi kényeztetést nyújt otthoni használatra, az igazán puha láb szerelmeseinek és a pedikűr szalonok vendégeinek egyaránt. A természetes és bőrbarát összetevőinek köszönhetően a Footness krémekkel nem csak a különböző bőrproblémákat kezelhetjük, de alkalmas diabéteszes és érszűkületes láb ápolására is is. A Footness márka megfizethető áron professzionális minőséget képvisel.

A Footness krémek speciális kozmetikumok, egy jól átgondolt, minőségi alapanyagokból összeállított termékcsalád, melyben megtaláljuk az otthoni, napi lábápoláshoz és különleges bőrproblémák kezelésére alkalmas krémeket is.

A mindennapi ápoláshoz és a vendégeink kényeztetéséhez bőrradírt, hidratáló krémet, sarokápoló valamint lábfrissítő krémet használjunk. A termékcsalád alkalmas diabéteszes és érszükületes láb kezelésére, ahol a bőr rendkívül száraz lehet, hidratálása kiemelten fontos.

A sarokpuhító és bőrkeményedés elleni krémeket terápiás jelleggel tudjuk használni valamint frissítő spray-k segítenek a lábizzadás megelőzésében, cipők felfrissítésére.

BCL SPA

Natúrkozmetikum termékcsalád

A BCL SPA egy natúrkozmetikum termékcsalád, amely az organikus összetevőinek köszönhetően, mára már több mint 60 országban közkedvelt. A BCL SPA termékeivel szalonodban és otthon is megteremtheted a SPA illatos élményét, hogy találkozz a létezés (Be), törődés (Care), szeretet (Love) harmóniájával!

A BCL SPA az összetevők kiválasztásakor és felhasználásakor mindig figyelembe veszik az elmére, testre, lélekre gyakorolt pozitív hatásokat, így tartva szem előtt a „létezés, törődés, szeretet” hármasát.

A termékcsaládban masszázskrémek, bőrradírok, hidratáló krémek, pakolások, fürdősók találhatóak. Mindegyik terméket több természetes, lágy, frissítő illatban megtalálod, így Mandarin és Mango, Citromfű és Zöldtea, Tej és Méz Fehércsokoládéval, Levendula és Menta. Melyik lesz a kedvenced?