Légy a jók között a legjobb

Aphrodite Oktatási Centrum - Gyakorlati tudás

Gyakorlati tudás

A pedikűrös és manikűrös szakmában is, mint más szakmákban is folyamatos a változás, az új anyagok, az új eszközök. Elengedhetetlen, hogy naprakész tudást szerezz, hogy a piaci igényeknek megfelelő szolgáltatást tudj nyújtani vendégeidnek.

Aphrodite Oktatási Centrum - Peikűrös képzési és viszgarendszer

Képzési rendszer

Továbbképzéseinket rendszerbe rendeztük, hiszen vannak egymásra épülő anyagok. Néhány kurzusunk feltétele pedig egy az Aphrodite Oktatási Centrum által rendezett házi vizsga megléte, hiszen célunk, hogy olyan szakembereket képezzünk, akik valós, gyakorlati tudással rendelkeznek.

Aphrodite Oktatási Centrum - Pedikűrös szaknévsor

Szaknévsor és közösség

A PediKlub szakmai fórumán keresztül egy szaknévsort hozunk létre, ahol vendégek és orvosok egyaránt ajánlani tudjanak Téged, egymással pedig építő, támogató szakmai közösséget hozzunk létre, hasznos tudásanyaggal támogatunk.

Részletek hamarosan!

Részletek hamarosan!

Képzési csoportjaink

Míg képzési rendszerünket véglegesítjük, ismerd meg továbbképzéseink típusait. Pedikűrös és manikűrös továbbképzéseinken egy-egy témát ismersz meg részletesen, míg Gyógypedikűr és Gyógyító pedikűr kurzusainkon részletesen ismered meg, mit tehetsz pedikűrösként a lábak egészségéért.

Pedikűr továbbképzések

Továbbképzéseinket végzett pedikűrösök számára szervezzük. Mindegy, hogy frissen végeztél vagy régebben, a szakmában még nem dolgoztál vagy már évek óta pedikűrözöl, 1 vagy 2 napos képzéseink, hidd el neked is nyújtanak új információt elméletben és a gyakorlatban is.

SPA kezelések a pedikűr szalonban – ÚJ KÉPZÉS

(0 értékelés)
0
student
0
60,000Ft
60,000Ft

Spange – körömszabályozás – ÚJ KÉPZÉS

(0 értékelés)
0
student
0
30,000Ft
30,000Ft

Körömprotézis készítés – ÚJ KÉPZÉS

(0 értékelés)
0
student
0
30,000Ft
30,000Ft

Fellevegősödött és gombás köröm kezelése

(0 értékelés)
0
student
0
30,000Ft
30,000Ft

Gépi pedikűr

(0 értékelés)
0
student
0
30,000Ft
30,000Ft

Benőtt köröm és befelé forduló köröm kezelése

(0 értékelés)
0
student
0
30,000Ft
30,000Ft

Gyógypedikűr továbbképzések

Igen jól olvastad, gyógypedikűr továbbképzések! Sok lábnak van szüksége szakszerű ellátásra, amit csak a gyógypedikűrös tud ellátni. Ezeken a képzéseken teljesen új megvilágításból ismerheted meg a pedikűrös munkát. Ha szeretnéd szakmai ismereteidet bővíteni elméletben és a gyakorlatban itt a helyed. 3 témakörrel ismerkedhetsz meg elméletben és gyakorlatban is ezeken a 2 napos képzéseken.

Róth Éva - Lábápoló mester

Olyan szakembereket szeretnék képezni,
akik a jók között a legjobbak szeretnének lenni.

Róth Éva

Lábápoló mester

Gyógyító Pedikűr továbbképzések

Magyarország egyedüli, oltalom alatt álló képzése, ahol kiemelkedő szakmai tudást fogsz szerezni, 6 alkalmas, 2-2 napos továbbképzésünkön. Ez a képzés több mint pedikűr, a láb megmentése a cél, ahol együtt dolgozik pedikűrös, orvos, sebkezelő, ortopéd cipész, gyógyszerész és a beteg. Nagy szükség van olyan pedikűrösre, aki egy csapatban szívvel, lélekkel dolgozik egy nemes cél érdekében. Legyél a csapat tagja Te is!

Gyógyító pedikűr

(0 értékelés)
0
student
0
390,000Ft
390,000Ft

Manikűr továbbképzések

Továbbképzéseinket végzett műkörmösöknek ajánljuk. Neked szól képzésünk, ha új eszközökkel, gyakorlati tudást szeretnél szerezni, hogy ne csak szép, de egészséges körmökkel távozzanak vendégeid szalonodból.

Deformált, beteg körmök kezelése kézen – ÚJ KÉPZÉS

(0 értékelés)
0
student
0
30,000Ft
30,000Ft

Manikűr továbbképzés – ÚJ KÉPZÉS

(0 értékelés)
0
student
0
30,000Ft
30,000Ft
Kovácsné Bodnár Adrienn - Pedikűrös Szakember
2018. júniusában végeztem az Aphrodite 97 Kft. szervezésében indult OKJ képzésen lábápolóként. A tananyag nem volt könnyű, de az oktatóink, Róth Éva és Pintérné Juhász Marika, hozzáállása és segítsége átlendített a nehézségeken. A vizsga óta szinte minden továbbképzést elvégeztem náluk, de mindig vannak újak. Itt sosem hallod ugyanazt egy továbbképzésen, mindig van újdonság, ahogy fejlődik a szakma. Mai napig előfordul, ha nem vagyok 100%-ig biztos valamiben felhívhatom az oktatóimat és segítenek a jó irányba menni. Örülök, hogy itt tanulhattam!

Kovácsné Bodnár Adrienn

Pedikűrös szakember

Képzési Időpontjaink

03
szeptember
Online - Gyógypedikűr 2 továbbképzés - Aphrodite Oktatási Centrum
ONLINE – Gyógypedikűr II. – Speciális köröm elváltozások kezelése
09:00 - 13:00
ONLINE - ZOOM meeting

Online képzéseink és tantermi képzéseink között mindössze annyi a különbség, hogy nem közvetlenül egymás mellett a tanteremben, hanem egy virtuális szobában tanulunk együtt, de ugyanolyan...

07
szeptember
Aphrodite Oktatási Centrum - Gyógypedikűr I. továbbképzés
Gyógypedikűr I. – Speciális bőrproblémák kezelése
09:00 - 16:00
Aphrodité Oktatási Centrum - 1132 Budapest, Visegrádi utca 60.

A képzésen való részvételed sorszámozott oklevél és az állam által kiadott tanúsítvány igazolja. 5% állandó kedvezmény az Aphrodite Webáruházban és Üzleteinkben való vásárlás során. Képzés...