Back

Róth Éva és az Aphrodite csapata

Az Aphrodite 97 Kft. megalapítója és névadója Róth Éva lábápoló mester. Neve méltán lett híres a pedikűrös szakmában, hiszen hitvallásának tartja az egész életen és szakmán átívelő tanulást. Éva népszerű pedikűrös továbbképzésein, hosszú évek során szerzett szakmai tapasztalatát adja tovább a tanulni vágyóknak, melynek tematikáját saját maga készíti és frissíti. Az Aphrodte Oktatási Centrumban sokan tanulták meg a szakmát és sokan a szakma legjobbjai lettek.

Az Aphrodite 97 Kft. organikusan fejlődött a szakmai igényekre válaszolva, melyet immár családi vállalkozásként építünk, hiszen Éva mellett két fia, Róth Roland és Róth Dániel is aktív részese történetünknek. Végzett szakemberek vagyunk, így a legnagyobb odafigyeléssel igyekszünk vásárlóinkat segíteni a webes vásárlások és a bolti látogatások során, és megteremteni annak a szakmai közösségnek az alapjait, ahol bátran fordulhatunk egymáshoz a folyamatos tanulásért és az elégedett vendégekért.

25 ÉVESEK LETTÜNK

25 éve, 1997. Szeptember 10-én indult el az Aphrodite 97 története!

Róth Éva, az Aphrodite 97 Kft. alapítója, mert nagyot álmodni: egy olyan üzletet és termékpalettát álmodott a pedikűrös, manikűrös és műkörmös szakembereknek, ahol minőség és megfizethetőség kéz a kézben jár. Az Aphrodite csapata azóta is növekvő lelkesedéssel, szakmai tanácsokkal, új termékekkel, továbbképzésekkel segíti a szakembereket és otthon szépülőket!

Születésnapunk alkalmából fogadjátok szeretettel az Évával készült interjút!

Köszönjük, hogy az elmúlt 25 évben minket választottatok!

Az Aphrodite csapata

Értékeink mentén igyekszünk mindent megadni a szakembereknek, ami egy életen át tartó fejlődéshez és kimagasló minőségű munkához, hivatáshoz szükséges.

Tarts velünk!

Történetünk

1997 óta, több mint 20 éve alakítjuk, támogatjuk, segítjük a szépségápolási szakmát. Ismerd meg történetünket, fontosabb mérföldköveinket, ahogy cégünk családunk tagjává vált, ahogy termékpalettánkat saját márkás termékeinkkel bővítettük és ahogy ötleteink valósággá váltak, hogy egy támogató, erős szakmai közösséget hozzunk létre.

1997
Aphrodite 97 Kft. alapítása
aphrodite97 logo

Róth Éva megalapítja az Aphrodité 97 Kft.-t. Lelkesedésünk és a szakma iránti elhivatottságunk azóta töretlen.

1997
Harmadik generáció

Róth Roland, Éva fia, a családjukban harmadik generációs szakemberként csatlakozik a vállalkozáshoz. Éva édesanyja is pedikűrösként dolgozott, aki átragasztotta a szakma szeretetét az egész családra. Éva óvónőként kezdett dolgozni, majd pedikűrös szakemberként édesanyja nyomdokaiba lépett.

1999
Akkreditált felnőttképzés

Elindul Róth Éva Kéz és Lábápoló OKJ felnőttképzése. Több, mint 20 éve képzünk szakembereket, akik az átfogó elméleti és gyakorlati tananyagnak köszönhetően szakmájukban a legjobbak lettek.

2000
Aphro Nails születése
Aphro Nails logó

2000-ben született meg az Aphro Nails saját műkörmös márkánk. Egy olyan termékcsaládot hoztunk létre, ahol kiváló termékek vannak megfizethető áron.

2000
Rozsdamentes pedikűr eszközök

Róth Éva folyamatosan bújva a lehetőségeket és megoldásokat, mellyel megkönnyítheti és megújíthatja a pedikűrös szakmát, rozsdamentes eszközöket gyártatott, majd bevezette a magyar pedikűrös szakmába.

2004
Aphrodite Webáruház

Követe a piaci igényeket, elindul webshopunk az Aphrodite Webáruház saját márkás és forgalmazott termékeinkkel.

www.aphroditewebaruhaz.hu

2006
Családi vállalkozás

Róth Dániel, Éva kisebbik fia is csatlakozik a vállalkozáshoz. Ahogy Roland is, Dani is képzett szakember, édesanyjuktól tanulva a szakmai fortélyokat.

2008
Megalakul a PediKlub
PediKlub Logó

Megalakul a PediKlub, Magyarország egyedüli, oltalom alatt álló pedikűrös szakembereinek szakmai fóruma, melyet Róth Éva édesanyja emlékére alapított.

2010
Aphrodite Oktatási Centrum

Létrejön az Aphrodite Oktatási Centrum a Visegrádi utca 60-ban, Budapesten, mely kifejezetten az képzéseinkre és tanulásra dedikált hely, eszközökkel, gépekkel, mely a gyakorlati képzést segíti.

2015
Pedi Planet születése
Pedi Planet logo

Megszületett saját márkás lábápolási termékcsaládunk, a Pedi Planet. Minőségi termékeinket szakmai szemmel hozzuk létre.

2016
Szalonbútorok

Szalonbútorokkal bővül termékkínálatunk, hiszen gyakorló szakemberekként maximálisan látjuk a fontosságát a megfelelő bútor kiválasztásának.

2019
Szakáruház és Bemutatóterem

Megnyitjuk az Aphrodite Pedikűr Manikűr Műköröm Szakáruház és Bemutatótermet Budapesten, a Nővér utca 7C-ben. Állandó termékkínálatunk mellett a szalonbútorokat is élőben tudod kipróbálni.

Nekünk a láb-, kéz- és körömápolás nem munka, hanem

Szívből jövő hivatás

Szívből jövő hivatás