Back

Minőségi pedikűr továbbképzések
több, mint 20 éve

1999. szeptembere óta nyitott kapukkal várjuk a tanulni vágyókat az Aphrodite Oktatási Centrumban. Nyitva állunk mindenki előtt, aki szeretné megismerni a pedikűr szakmát, és aki szeretné pedikűrös tudását tovább fejleszteni és a jók között a legjobb lenni.

2020. volt az elengedés éve, mi mindent, amit kellett elengedtünk. 2021. az újrakezdés éve. Mérlegeltük a lehetőségeket, felmértük az igényeket, és úgy éreztük, itt az ideje a pedikűr szakmában egy nagy, átfogó, minőségi változásra. Ezért továbbképzéseink programját megújítottuk, oktató helyiségeinket felújítottuk, a szemléltető eszközöket és anyagokat bővítettük. Minden tárgyi és személyi feltétel adott a minőségi oktatáshoz, már csak te hiányzol! Nálunk nem csak a szakmát tanulhatod meg, építs siker karriert!

Az Aphrodite Oktatási Centrum egy tanulásra dedikált helyszín, ahol a korszerű, folyamatosan frissülő képzési programokhoz megfelelő körülmények között,  így elméleti és gyakorlati szakmai tudással rendelkező oktatóktól, és az oktatást segítő szemléltető eszközökkel tanulhatnak a résztvevők. Mivel ezeket a feltételeket nélkülözhetetlennek tartjuk a minőségi oktatáshoz, így képzéseinket csak ezen a helyszínen tartjuk.

Miért tanulj az Aphrodite Oktatási Centrumban?

A szakma sok változáson ment keresztül az évek alatt, amit mi a legjobb tudásunk szerint igyekeztünk és igyekszünk követni. Amin viszont nem változtattunk és a jövőben sem áll szándékunkban változtatni, az a minőségi szakmai elméleti és gyakorlati oktatás. Valljuk, hogy egy jó szakembernek szüksége van a megalapozott legújabb technikai és elméleti ismeretekre azért, hogy a mindenkori elvárásoknak meg tudjon felelni szakmájában. Tanulj nálunk, hogy te légy a jók között a legjobb!

Felszerelt tanműhely​

Az Oktatási Centrumban minden eszköz, gép, anyag adott, hogy a legjobb körülmények között sajátítsd el a szakma elméleti és gyakorlati részét. ​

Gyakorlott oktatók​

Képzéseinket Róth Éva lábápoló mester, valamint hozzá hasonló tapasztalattal rendelkező pedikűrös szakemberek tartják.​

Minőségi képzések​

Képzéseinken az elmélet mellett a gyakorlati technikákat is megismered. Hogy minél magasabban tudjuk tartani képzéseink minőségét csoportjaink kis létszámúak.​

Naprakész tudás

Minden képzésen friss, naprakész, piaci igényeknek megfelelő szakmai ismeretekkel bővítheted vagy frissítheted fel meglévő tudásod.​

Szakmai közösség

Egy segítőkész szakmai csoport tagjává válhatsz,
ahol mindenki szakmailag igyekszik a másikat segíteni.

Szakmai közösség

Egy segítőkész szakmai csoport tagjává válhatsz, ahol mindenki szakmailag igyekszik a másikat segíteni.

Mester Oktatónk - Róth Éva

Róth Éva - Lábápoló mester - pedikűr oktató

Róth Éva szakmai elhívatottságának köszönhetően, minden továbbképzés oktatási anyaga tartalmaz új ismereteket úgy az elméletben, mint a gyakorlatban. Az oktatást segíti az Oktatási Centrum sajátossága, ahol egy helyen található a korszerűen felszerelt oktató helység, Éva működő saját pedikűr szalonja, valamint az Aphrodité Szépségápolók boltja, ahol minden termék, amit az Aphrodite 97 forgalmaz, kedvezményesen megvásárolható a képzés alatt és után.

Éva több, mint 20 éve aktív pedikűrös szakember, aki a mai napig dolgozik és folyamatosan valami szakmai újításon, praktikusabb eszközhasználaton, és annak bevezetésen töri a fejét. Számára a legnagyobb elismerés, ha a képzésein résztvevő kollégák hasznos ismeretekkel gyarapodnak, vendégeik elégedettek, hisz így pedikűrös tudásával még több embert ér el.

Róth Éva - Lábápoló mester

Hiszek az életen át tartó tanulásban, ezért olyan eszközöket, lábápoló anyagokat, lábápoló technikákat szeretnék megismerni és megismertetni a pedikűrösökkel, amivel a korszerű pedikűr felé tudom a szakmát fejleszteni.

Róth Éva

Lábápoló mester

A képzésen résztvevő pedikűrösöket hasznos tudással támogatjuk karrierjük és vállalkozásuk indításában, fejlesztésében

Ismerd meg képzéseinket

Ismerd meg képzéseinket

Pedikűrös és manikűrös szakmai továbbképzések gyakorló, kezdő és újrakezdő kollégáknak

Novák Móni - Pedikűrös szakember

Az Aphrodite-t/PediKlubbot nagyon sokan ajánlották nekem. Nem bántam meg! Nagyon jó alapot kaptam. Segítőkészek voltak az oktatók és gyakorlatban is sok mindent megmutattak. AZ OKJ után elvégeztem náluk a Gyógypedikűr I. és II.-t, illetve a Benőtt köröm továbbképzést is. Nagyon hasznosak voltak a továbbképzések. Életből vett videókat, képeket mutatott az oktató és a szükséges anyagokat/eszközöket helyszínen meg is nézhettük. Rengeteg mindennel egészítettem ki a tudásomat. Ajánlom mindenkinek, aki szeretne még jobb lenni abban, amit csinál!

Novák Móni

Pedikűrös szakember