Aphrodite Oktatási Centrum

Az Aphrodite Oktatási Centrum 1997 óta indít Kézápoló és műkörömépítő és Lábápoló OKJ alapképzéseket és továbbképzéseket. A két szakma sok változáson ment keresztül ennyi idő alatt, amit mi a legjobb tudásunk szerint igyekeztünk és igyekszünk követni. Amin viszont nem változtattunk és a jövőben sem áll szándékunkban változtatni az a minőségi szakmai elméleti és gyakorlati oktatás. Valljuk, hogy egy jó szakembernek szüksége van a megalapozott legújabb technikai és elméleti ismeretekre azért, hogy a mindenkori elvárásoknak meg tudjon felelni szakmájában.

Saját oktatási centrumunkban az oktatást segítő számos szemléltető eszköz, kép, illetve videó anyag, mind mind a minőségi képzést segítik, így biztosítva a nálunk végző szakemberek megfelelő elméleti, és gyakorlati tudását.  Több,mint 23 éves szépségápolási kereskedelmi múltunkkal pedig tudjuk biztosítani a szakmához tartozó legújabb eszközök, és anyagok folyamatos ellátását a leendő, és a végzett szakemberek részére egyaránt. Lábápoló OKJ-s csoportjaink maximális létszáma 18 fő, így biztosítva,hogy mindenkire jusson megfelelő idő a képzés során. Büszkék vagyunk arra, hogy a sok nálunk végzett szakember megállta a helyét a piacon, és mai napig a saját pedikűrös vállalkozásából tud megélni.

“Tanulni, egy életen át kell”, ez nálunk sincsen másképpen, az alap Lábápoló OKJ-s tanfolyam elvégzése után, lehetőséget biztosítunk mindenki részére,hogy továbbfejlessze a lábápoló (pedikűrös) tudását. Róth Éva Pediklubos pedikűrös szakmai továbbképzésein elsajátíthatod a pedikűrös szakmában rejlő további lehetőségeket,ami már a gyógypedikűrös tevékenység végzéshez  szükséges. Ezeken a  továbbképzéseken megtanulhatod mind azt,ami már az OKJ-s alapképzésen túl mutat, és természetesen a továbbképzések folyamatosan megújulnak,hiszen a pedikűrös szakma is folyamatosan fejlődik.

Mi érted és a szakmáért vagyunk, nekünk fontos vagy!

Felnőttképzési nyilvántartásba-vételi száma: E-001419/2016

Róth Éva

lábápoló mester

Lábápoló OKJ tanfolyam

Gyógypedikűr I. továbbképzés

Gyógypedikűr II. továbbképzés

Gyógyító pedikűr

Pediklub Napok

Lábápoló tudást frissítő képzés

Kérdésed merült fel, vagy szeretnél jelentkezni a képzésünkre? Itt meg teheted.

Név *

Email cím *

Telefonszám *

Képzés neve *

Üzenet