Buglyó Evelin

Buglyó Evelin

Kézápoló és műköröm építő, Lábápoló mester, Oktató
Közel 10 éve, hogy szerelmese lettem a kéz- és lábápolásnak. Az Aphrodite 97 Kft-nél végeztem ezirányú tanulmányaimat. Róth Évának köszönhetem a tudásom színe javát. Képzésein teljes odaadással igyekszik tudása minden cseppjét átadni és ezt nem voltam rest kamatoztatni a munkám során.

Mindig is motivált a fejlődés lehetősége, éppen ezért számos továbbképzésen vettem részt különböző képzőknél, különböző témákban, majd a megszerzett tudást igyekeztem alkalmazni munkám során, de ez nem mindig volt könnyű. Sok esetben tapasztaltam, hogy az apró finomságok, kézmozdulatok nem kerültek bemutatásra, így ezeket sokszor hosszú idő alatt tudtam csak kitapasztalni, majd tökéletesíteni. Ebből adódóan, oktatásaimon nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy minden apróságnak tűnő dolgot megemlítsek, megmutassak és elmagyarázzam azok fontosságát.

Perfekcionista vagyok, éppen ezért mindig arra törekszem, hogy a lehető  legjobbat nyújtsam, mely az oktatás esetében is így van.  A képzések alkalmával komplex tudást és látásmódot szeretnék neked átadni, továbbá megosztani veled sok évnyi  tapasztalatomat, időt spórolva ezzel Neked.

A legjobb befektetés Te magad vagy! Tudásod bővítésével válhatsz igazán jó szakemberré, melyet vendégeid hűséggel hálálnak majd meg.

Várlak szeretettel a képzéseken!

Other Members