Aphrodite Oktatási Centrum

1997 óta rendszeresen indítunk Lábápoló OKJ és Kézápoló, műkörömépítő OKJ alapképzéseket. Az alapképzések mellett továbbképzéseken van lehetőség megtanulni a két szakmához kapcsolódó újdonságokat. A felnőttképzés mottója: Tanulás egy életen át!” Az Aphrodité Oktatási Centrum ezt a lehetőséget biztosítja a mindenkori piaci igényeket figyelembe véve. Gyere, tanulj nálunk, építs karriert, mi segítünk.

Felnőttképzési nyilvántartásba-vételi száma: E-001419/2016

Lábápoló OKJ tanfolyam

Egy siker szakma, mely egész életre biztosítja számodra a munka lehetőséget. A Lábápoló OKJ képzésen szerezheted meg az államilag elismert OKJ bizonyítványt, mellyen elindíthatod lábápoló vállalkozásod és részt vehetsz későbbiekben a különböző pedikűrös továbbképzéseken.

Képzés nyilvántartásba vételi száma: E-001419/2016/A002

Pediklub napok

Az idő haladásával nem csak szokásaink, de lábproblémáink is megváltoztak. Bizonyos pedikűrös estetek, lábproblémák, mélyebb és alaposabb tudást igénylenek, új eszközöket, kezeléseket kívánnak meg a pedikűrösöktől. A Pediklub napok egy napos szakmai képzéseink, melyeken mindig egy adott lábproblémával, témával foglalkozunk. Ha frissíteni és bővíteni szeretnéd pedikűrös tudásod, megoldást szeretnél találni egy kezeléssel kapcsolatos problémára, vagy tartani szeretnéd a lépést az újabb pedikűrös technikákkal és eszközökkel, akkor itt a helyed a Pediklub napokon.

Gyógypedikűr I.

Életünk folyamatosan változik, ezzel együtt életmódunk is változik. Ehhez a változáshoz alkalmazkodik a lábunk is. Egyre több eddig nem tapasztalt bőr elváltozással találkozunk a pedikűrös szakmában. Ezeket a bőr elváltozásokat illik felismerni, tudni kell mikor, mivel lehet és kell egy pedikűrösnek kezelni. Fel kell ismerni mikor és hol van az a határ ahol a pedikűrös szakember munkája véget ér és a vendéget az egészségügyben dolgozó szakemberhez kell irányítani. A gyógypedikűr I. továbbképzésen a speciális bőr elváltozásokat és azok kezelési lehetőségeit tanulhatod meg.

Gyógypedikűr II.

A pedikűrös szakmában a láb körmök kezelése nagyon fontos feladat. Egy félre kezelt köröm maradandó deformitása a láb statikai állapotának változását idézheti elő. Egy elszíneződött köröm nem biztos, hogy gombás fertőzött. Sok köröm deformitás nagyon hasonló tünetet produkál. A hasonlóság közt a jó pedikűrös szakembernek észre kell venni a különbségeket. A gyógypedikűr II. speciális köröm elváltozásokat kezelő továbbképzésen igyekszem minden apró különbségre felhívni a képzésen részt vevő pedikűrös figyelmét azért, hogy munkája során ne vezesse félre vendégeit téves diagnosztizálása.

Gyógyító pedikűr

A gyógyító pedikűr továbbképzésen való részvételt azoknak a pedikűrös szakembereknek ajánlom akik, elhivatottságot éreznek beteg emberek gyógyítása iránt. Ez is pedikűr, de attól sokkal több. Más körülmény, más eszközök, más lábápoló anyagok és más a pedikűr célja. A gyógyító pedikűr továbbképzés elvégzése után minden pedikűrös nem csak szakmailag lesz más, hanem emberileg is megváltozik. Kialakul, azaz igazi „emberség a szakma által”

Kézápoló, és műkörömépítő OKJ tanfolyam

A szépségipar legfiatalabb szakmája a kézápoló, műkörömépítő szakma. A legtöbb változás ebben a szakmában történik. Mindig megjelennek az új anyagok, az új technológiák. A vendégek igénye is mindig más. Kár, hogy sok kézápoló, műkörömépítő ezt nem mindig kíséri figyelemmel. Manikűrös továbbképzéseinken kihangsúlyozzuk, hogy a különböző manikűr technikák azért alakultak ki hogy a vendégkülönböző körömápolási igényeihez alkalmazkodjanak a természetes köröm egészségének megóvásával. A műkörömépítő továbbképzéseinken igyekszünk felhívni a figyelmét minden résztvevőnknek, hogy a műkörömépítés esztétikai tevékenység, ami nem károsíthatja a vendég természetes körmének egészségét.

Képzés nyilvántartásba vételi száma: E-001419/2016/A001