Aphrodite Oktatási Centrum

Saját tulajdonú oktatási centrumunk a legkorszerűbb oktatási eszközökkel, gépekkel és anyagokkal van felszerelve. Az OKJ szakképzéseinken minden részvevőnek saját munkaasztala van a gyakorlati oktatásokon. Igény esetén a személyre szabott, egyéni oktatásra is lehetőség van. A Kézápoló, műkörömépítő és Lábápoló OKJ szakképzések mellett képzőnkben a szakmához kapcsolódó szakmai műkörömépítő és pedikűrös továbbképzéseken biztosítjuk tanulóink részvételét már az oktatás ideje alatt.

Felnőttképzési nyilvántartásba-vételi száma: E-001419/2016

Lábápoló OKJ tanfolyam

A pedikűr a szépségipar és az egészségügy hiány szakmája. Szépségiparhoz tartozik, amikor a pedikűrös esztétikai pedikűrt végez az egészséges lábon. Egészségügyhöz tartozik a pedikűr, amikor a pedikűrös bőrkeményedéseket távolít el a lábról, köröm deformitásokat kezel, fájdalmas benőtt körmöt távolít el, sarokrepedést tisztít.

Képzés nyilvántartásba vételi száma: E-001419/2016/A002

Pediklub napok

Az idő haladásával nem csak szokásaink, de lábproblémáink is megváltoztak. Bizonyos pedikűrös estetek, lábproblémák, mélyebb és alaposabb tudást igénylenek, új eszközöket, kezeléseket kívánnak meg a pedikűrösöktől. A Pediklub napok egy napos szakmai képzéseink, melyeken mindig egy adott lábproblémával, témával foglalkozunk. Ha frissíteni és bővíteni szeretnéd pedikűrös tudásod, megoldást szeretnél találni egy kezeléssel kapcsolatos problémára, vagy tartani szeretnéd a lépést az újabb pedikűrös technikákkal és eszközökkel, akkor itt a helyed a Pediklub napokon.

Gyógypedikűr I.

A deformált lábak több elméleti, és még több gyakorlati tudást igényelnek a pedikűröstől. A gyógypedikűr I. továbbképzés gyakorlat orientált pedikűrös képzésem. A pedikűr gyakorlatot modellen és egymáson is gyakoroljuk, mert a pedikűr eszközök helyes fogása és használata a biztonságos, sérülés mentes pedikűr alapja.

Gyógypedikűr II.

Az alap lábápoló képzésen tanult elmélet és gyakorlat a deformált körmök kezeléséhez már kevés még akkor is, ha valaki jeles eredménnyel végzett. A deformált körmök kialakulásának számos oka lehet. A pedikűrös első legfontosabb feladata, hogy kiderítse a köröm  deformitás okát. Más kezelés igényel a helytelenül vágott benőtt köröm és más kezelést igényel a láb ortopédiai elváltozása miatt kialakult benőtt köröm kezelése.  Köröm deformitást okozhatnak különböző belgyógyászati betegségek, melyek tünetei nagyon hasonlítanak a köröm gombás fertőzésének tünetéhez.

Gyógyító pedikűr

Az oltalom alatt álló gyógyító pedikűr képzésen, orvos kollégákkal, gyógycipő készítővel, gyógytornásszal, gyógyszerésszel, sebkezelő szakemberrel olyan egyedül álló képzési programot dolgoztunk ki, amivel a pedikűr végzettséggel rendelkező pedikűrösök a láb gyógyítás terén bővíthetik tudásukat. Nagy szükség van olyan pedikűrös szakemberekre, akik elméleti és gyakorlati tudással, speciális pedikűr eszközökkel, speciális lábápoló anyagokkal rendelkeznek, ezért érdemes kezdő és már régóta a pedikűr szakmában dolgozónak ezen a képzésen részt venni.

Kézápoló, és műkörömépítő OKJ tanfolyam

A műkörömépítés a szépségipar legfiatalabb ága. Fiatalsága ellenére a világon mindenhol szívesen viselik a hölgyek az esztétikusan megépített netán díszített műkörmöket. Sok ember számára szinte megváltás, amikor elkészül körmein a műköröm. A deformált körmök önmagukban sokszor megkeserítik tulajdonosuk életét, viszont a műkörömépítő a különböző műkörömépítő anyagokból a deformált körmökre olyan művészi alkotásokat tud építeni, amivel a deformitások alig vagy egyáltalán nem lesznek észre vehetők. Bármilyen hihetetlen, de nagyon sok elméleti ismerettel kell rendelkezni ahhoz, hogy valakiből műkörömépítő szakember váljon.

Képzés nyilvántartásba vételi száma: E-001419/2016/A001