Pedi Planet rozsdamentes pedikűr és manikűr szerszámok

Ma már elengedhetetlen, hogy minden pedikűrös szerszám rozsdamentes anyagból készüljön. A Pedi Planet hagyományos kézi pedikűr szerszámok, a speciális pedikűr szerszámok, a lábköröm csípők, a manikűr eszközök, ollók mind rozsdamentes orvosi acélból készültek, ezt manapság már megköveteli a lábápoló szakma, hogy a pedikűrös szerszám rozsdamentes anyagból készüljön.

Miért is fontos,hogy rozsdamentes eszközöket használjon egy szakember?

A rozsdamentes anyagból készült szerszámok, fertőtleníthetők, sterilizálhatók, hiszen csak így lehet maximális védelmet nyújtani a vendégek számára.

A különböző pedikűrös tevékenységek megoldásához szüksége lehet speciális pedikűrös szerszámokra. A speciális pedikűr szerszámok formája eltér a megszokott pedikűrös szerszámok formájától. Nem élesek, nem hegyesek, mégis minden speciális pedikűr tevékenység végzésére alkalmasak. A benőtt körmök, a gombás körmök, a deformált körmök kezelése, vagy a tyúkszemek kezelése teljesen biztonságosan, sérülésmentesen elvégezhetők velük.

A lábkörömcsípőink között megtalálhatók az egyenes, a hajlított, a fejcsípők és a speciálisan kialakított diabétesz csípők is.Lábkörömcsípővel biztonságosan lehet a lábkörmöket rövidíteni, a megfelelő méretű, és formájú körömcsípőt mindenkinek maga kell,hogy kiválassza, és emiatt is kínálunk több, mint 15 fajta körömcsípőt.  Üzleteinkben minden körömcsípőt meg lehet fogni, ki lehet próbálni, így könnyen megtalálható a megfelelő körömcsípő.

Természetesen manikűrös szolgáltatáshoz is fontos, hogy jó minőségű eszközöket használjon. Pedi Planet manikűrös szerszámok között megtalálhatóak a bőrvágó ollók, körömvágó ollók, körömreszelők egyaránt. Szintén rozsdamentes orvosi acélból készültek ezek a manikűrös szerszámok is.

Pedi Planet termék kínálatunkban természetesen a pedikűrös kellékek is megtalálhatóak, pedikűrös szolgáltatás nyújtásához nemcsak eszközökre lesz szükséges,hanem a különböző kellékekre is.

Pedi Planet pedikűr eszközök

Erlinda speciális pedikűr eszközök

Üzleteinkben megtalálhatóak az Erlinda német márkájú speciális pedikűr szerszámok, és körömcsípők is. Erlinda szerszámok is rozsdamentes orvosi acélból készültek, magas minőségű, német márka. Pedikűrös szakemberek egyik nagy kedvence az Erlinda kerámia sarokreszelő,amit a pedikűr befejezésekor a kezelt bőr felületet tökéletesen simává, és bársonyossá képes csiszolni. előnye továbbá,hogy fertőtleníthető.  Két különböző erősségű felületének köszönhetően a nagyobb mennyiségű bőrkeményedés is eltávolítható evvel a sarokreszelővel.

Szerencsére az Erlinda kínálatában megtalálható a kerámia körömreszelő is,amit a természetes köröm reszeléséhez lehet kiválóan használni. Szintén két különböző erősségű felületével egyszerre megoldható a körömformázása, és végül a körömlemez “lezárása”, köszönhetően a körömreszelő felületén kialakított kis “árkos” résznek.  Kerámia körömreszelő is fertőtleníthető.

B-Braun eldobható orvosi szikék

Az eldobható szike nem speciális pedikűr szerszám, hanem az egészségügy részére készített vágó eszköz. Mégis szívesen használja minden pedikűrös, a pedikűr végzése esetén a bőrkeményedések eltávolítására. A szike steril, és tökéletesen éles, a szikék használata annyiban tér el a hagyományos pedikűr szerszámok használatától, hogy a szikét pedikűr közben tartani kell, mert nagyon éles, a hagyományos pedikűr szerszámot pedig pedikűr közben kissé rá kell nyomni. Egy szikével egy vendég pedikűrje végezhető el. Hat különböző méretű és formájú eldobható szikét forgalmazunk, így minden pedikűrös meg tudja találni a számára megfelelőt. Üzleteinkben megtalálható eldobható szikepenge méretek: 10, 15, 20, 21, 22, 23.

Eldobható szikepengét, egy szikenyélre kell felhelyezni,hogy használni lehessen, ezek a szikenyelek rozsdamentes acélból készültek, így ezek hosszú távú használatra vannak gyártva, nem kell eldobni őket. Szikenyelekből két fajta méretet kínálunk, 3-as szikenyelet a 10, 15-ös méretű szikéhez, és a 4-es szikenyélt a 20, 21, 22, 23-as méretű szikéhez.