Color Club körömlakk

A Color Club körömlakkok több mint 30 éves múlttal rendelkeznek. A Color Club Amerikában az egyik legkedveltebb körömlakk márkák közé tartozik. A Color Club körömlakkok nem tartalmaznak: Formaldehyde, Toluene, DBP, Parabén összetevőket. Állatokon nem tesztelt termékek. Ha a Color Club körömlakkokra esik a választásod közel 200 fajta fantasztikus szín vár Rád!

A tartós körömlakkozás négy rétegben történik, bármilyen márkájú körömlakk esetében!

  • Az első réteg a köröm típusának megfelelő alaplakk (Base Coat – színtelen klasszikus alaplakk, Ridge Filler – barázdált körömhöz alaplakk, segít a barázdált körömfelületét kiegyenlíteni, Nail Strengthener – körömerősítős színtelen alaplakk)
  • Ezt követi két réteg a színes körömlakkból
  • A negyedik réteg a megfelelő fedőlakk (Super Dry –  magasfény + szárító színtelen fedő lakk, Top Coat – színtelen magas fényű fedőlakk)

A körömlakkozás akkor lesz tartós, ha a körömnek megfelelő alap és fedőlakk megfelelő mennyiségben kerül felvitelre. Körömlakkok levegőre száradnak, ellentétben a manapság divatos gél lakkokkal szemben. Körömlakkozáshoz nem lesz szükséged UV / LED lámpára,amivel megkötöd a színt, és az ápolókat. Körömlakkozáshoz még szükséged lesz egy bufferre,amivel a körmöt “megérdesíted” az előkészítő szakaszban, evvel is biztosítva a körömlakk tartósságát. Körömlakkokat körömlakklemosóval tudod majd lemosni.

Miért érdemes a Color Club körömlakkokat használni?

  • Kimondottan a professzionális körömlakkozáshoz állították össze az ecset szőrét.
  • Extra mennyiségű pigmenteknek köszönhetően a körömlakkoknak tökéletes fedő képessége.
  • Optimális a körömlakkok száradási ideje.
  • A lakk kiváló kopásállósága miatt normál használat mellett, a lakkozás egy hétig esztétikus marad.