Aphro Nails műköröm alapanyagok

Az Aphro Nails márkáról röviden:

Cégünk 1997 óta látja el a műkörmösöket professzionális alapanyagokkal, és minőségi eszközökkel, gépekkel. Az Aphro Nails műkörömépítő zselék és színes zselék, illetve a műkörömépítő porcelánok és színes porcelánok a műkörmösök világában okkal kedvelt termékek. Az Aphro Nails műköröm alapanyagok népszerűséget a műkörömépítők körében kiváló minőségével, és megfizethető áraival vívta ki. Anyagaikkal könnyű dolgozni, használatukkal a műköröm tartós és esztétikus lesz.
A műkörömépítéshez ecsetekre, körömreszelőkre, gépekre és sok-sok kiegészítőre van még szükség, melyek mind megtalálhatóak az Aphro Nails termékkínálatában. Színes termékpalettánknak köszönhetően az építő zseléktől, egészen a körömágy hosszabbító géleken át, a műkörömépítéskor használatos reszelőkig szakemberként, és otthoni felhasználóként mindent megtalálsz üzleteink polcain és a felhasználóbarát webáruházunkban is.

Zselés műkörömépítés? A válasz: Aphro Nails!

Az Aphro Nails műköröm alapanyagok széles választékot biztosítanak építő zselék, fehér zselék, körömágy hosszabbító zselék árukínálatából is. Az Aphro Nails zselék egyedülálló lehetőséget nyújtanak a műkörömépítők számára, akiknek a minőségi műkörömépítés legalább olyan fontos tényező, mint a megfizethető ár. Zseléink megfizethető árainak köszönhetően mind professzionális, mind otthoni felhasználók számára biztosítja a kiváló ár-érték arányt.

Néhány érv, miért az Aphro Nails zseléit válaszd műkörömépítéshez:

 • Az Aphro Nails alapanyagokkal jól megépített zselés műköröm 5-6 hétig is fennmarad, ezért tartóssága 100% elégedettséget biztosít vendégeid számára.
 • Az Aphro Nails műköröm zselék sűrűsége optimális, önterülésüknek köszönhetően könnyen lehet velük dolgozni.
 • Minden gél extra sárgulás gátlót tartalmaz, ezért a műkörömépítő zselé használat során nem sárgul.
 • A fehér építő zselénk hófehér, a körömágy hosszabbító zselénk, pedig természetes hatást nyújt az elkészített műkörömnek.
 • Legújabb zseléink már UV LED is megkötnek, így lerövidül a kötési idő.

Porcelános műkörömépítés

Természetesebb hatású, tartós szép műkörmöt szeretnél építeni?

A porcelánból épített műköröm közkedvelt, mert viselése teljesen azonos a természetes körömmel és tartóssága is erősebb a zselés műkörömnél.

Eláruljuk a nagy titkot is: a hiedelmekkel szemben nem nehéz dolgozni a porcelánnal, csak megfelelő méretű és formájú, eredeti szőr ecsetre, és elegendő liquidre lesz szükséged!

Porcelán műkörömépítéshez, be kell szerezned acryl port (közismert nevén porcelánport), és ahhoz, hogy ebből a porcelánporból műkörmöt tud építeni, szükséged lesz műkörmös liquidre, ami lehet levegőre kötő szagos, levegőre kötő szagtalan, vagy UV fényre kötő liquid is. Liquid fogja segíteni “megkötetni” a porcelánport. Megkötött porcelánt pedig a körömreszelővel fogod tudni majd formázni. Fontos,hogy eredeti szőrű ecsetet (Kolinsky) használj.

Porcelános műkörömépítéshez szintén tudsz használni tippet, vagy sablont,akár csak a zselés műkörömépítésnél. Az Aphro Nails műköröm alapanyagok között megtalálod a porcelános technikához szükséges anyagokat, és kelléket egyaránt.

Gél lakk

Gél lakkok a körömlakkok, és a színes zselék „hibride”, ötvözve a két anyagnak a tulajdonságait, és így jöttek létre a gél lakkok. Gél lakkok felvitele egyszerű, mint a körömlakkoké, megkötéséhez viszont szükséges UV LED lámpa, mint a műkörömépítő zseléknél.
Gél lakkokat szintén négy rétegben kell felvinned a körömre, akárcsak a körömlakkot. Gél lakkoknál is van színtelen alapozó gél lakk, színes fedő gél lakk, és a végén egy színtelen fedő gél lakk,ami lehet magas fényű,de lehet matt színű is.
Gél akkok leoldását magas aceton tartalmú leoldóval, ismertebb nevén tipoldóval, tudod leoldani, amennyiben oldható gél lakkot használtál, ha nem oldható a gél lakk, akkor le kell reszelned körömreszelővel.

Aphro Nails gél lakkok állaga sűrűbb, színei teltebbek az átlagnál. Használat közben nem folynak el, nem nyúlnak, nem gumisak, így könnyedén vihetőek fel vékonyan, mégis egyenletesen a körömre, így biztosítva még természetesebb érzést. Rugalmas anyagának köszönhetően nem repedezik, nem pattog le.

Színes zselé

A színes zselék az egyik kedvelt műköröm díszítés alapkellékei!

A gél lakkok mellett díszíthetjük a körmöket színes zselékkel is. A színes zselék alkalmasak motívumok festésére, jól kombinálhatóak különböző körömdíszítő anyagok együttes használatával. A színes zselék nem műkörömépítésre használatosak, hanem műköröm díszítésre alkalmasak. Az Aphro Nails színes zselék széles skáláját kínáljuk, ezért a hétköznapi viseletre, vagy alkalomra készülő körömdíszítések elkészítéséhez kiválóan használhatóak. Természetesen a műkörmöt viselő hölgyek a színeket a koruknak és egyéniségüknek megfelelően is választhatják, az Aphro Nails segítségével minden elképzelést meg tudsz valósítani.

Aphro Nails színes zselék színei:

 • Pastel (halvány színek)
 • Metallic (metál színek)
 • Fedő (alapszínek)
 • Extreme glitter (extra sűrű, csillámos szín)
 • Brilliant (finomszemcsés csillogó színek)
 • Neon (élénk színek)

Színes porcelán

3D-s porcelános díszítés? Naná, hogy Aphro Nails!

Vendégeid különleges kívánságait teljesíteni, már nem csak álom! Manapság a vendégek körében kedveltek a 3D-s színes porcelános díszítések. Porcelán egy modellező anyag, így könnyedén meg lehet valósítani a 3D-s díszítő motívumokat, csak a kézügyességed, és a fantáziád szab határt,hogy milyen miniatűr művészi alkotást hozol ki belőlük. színes porcelános díszítéshez szükséged lesz a színes porcelánok mellett, még liquidre, eredeti szőr díszítő ecsetekre is, és már kezdheted is az alkotásokat.

Tuti tippek 3D-s porcelán díszítéshez:

 • Használj élénk neon színeket, melyek kiemelik a virágok hangsúlyos részeit.
 • A csillámos színes porcelán porok a hátterek és színárnyalatok elkészítésének anyagai, ezen az alapon a virágok, díszek és levelek sokkal élet telibb hatást biztosítanak.
 • Használj pasztellszíneket
 • A lágyabb színek elegánsabb finomságot kölcsönöznek a körömnek, az alapszínek kombinálásával harmonikus egyensúlyt alakíthatsz ki.

Műköröm kellékek

A műkörmös körömreszelők különböző formában kaphatóak, érdemes minden formát kipróbálni, hogy megtaláld számodra legmegfelelőbbet. A műkörmös körömreszelő mart szemcsékkel ellátott felülete különböző erősségű.

A finom szemcséjű szivacsos tömb alakú reszelőket buffernek, illetve polírozónak nevezzük. Ezekkel a finom reszelőkkel, bufferekkel a műköröm felületét lehet simítani, vagy a természetes körömlemez elszíneződését lehet eltávolítani, illetve fényt lehet adni a körömnek manikűr végén.

A közepes erősségű reszelőkkel műköröm anyagokat lehet formázni, alakítani, vékonyítani. A durva körömreszelőkkel nagyobb mennyiségeket lehet gyorsan eltávolítani. Ezt ajánlott használni porcelán reszelésénél és a töltés előtt az elhasznált, felesleges, régi műköröm anyag eltávolításához.

A fém, üveg és a kerámia körömreszelők a természetes köröm reszelésére készült szerszámok. A természetes köröm szabadszélét nem karcolja, hanem szép simára reszeli, így a köröm nem lesz repedezett, töredezett. Zselés műkörömhöz a finomabb, a porcelános építéshez a durvább reszelőket szokták használni.

Műkörömépítés során különböző gépekre is szükséged lesz, csiszolást megkönnyítve műkörmös csiszológépet érdemes használnod,amihez számos formájú, vagy erősségű műkörmös csiszolófrézt tudsz beszerezni,evvel is megkönnyítve a munkádat.

UV fényre kötő műköröm alapanyagok megkötéséhez elengedhetetlen az UV vagy UV LED lámpa használata. Legújabb generációs UV LED lámpáink dupla fénytartományban működnek, így nem lehet gond,hogy esetleg olyan anyagot használsz,ami csak UV fényre, vagy csak UV LED fényre kötne meg.