Petal Fresh – luxus testvaj

Petal Fresh natúr kozmetikum termékeit 2005-ben a Bio Creative Labs alkotta meg. Cég filozófiáját szem előtt tartva nagyon fontosnak tartotta a minőségi organikus összetevők felhasználásával elkészített testápolási kozmetikumokat. Petal Fresh luxus testvajak gyártása során mellőzték a parabéneket, színezőanyagokat, és egyéb nem kívánatos összetevőket. Ennek a szemléletnek köszönhetően ma már a Petal Fresh egy meghatározó márka lett az organikus, parabénmentes bőrápolási kozmetikumok között. Petal Fresh kozmetikumait nem tesztelték állatokon.

Mit érdemes tudni a testvajról?

Testvajak sűrűbbek, mint a klasszikus testápolók. Luxus testvaj a test melegétől felolvad, és eközben beszívódik a bőrbe. Petal Fresh testvajak alapja az értékes shea vaj, ami megnyugtatja, és hidratálja a bőrödet. Testvajakat használhatod egész testen, száraz, és érzékeny bőrre egyaránt. Testvajakat érdemesebb választanod a testápolók helyett a hideg, szeles időben, mert a sűrűbb állagának köszönhetően nagyobb védelmet biztosít a bőrödnek.

Mindennapos testápoláshoz használj organikus luxus testvajat, ami mentes a káros kemikáliáktól, színezékanyagoktól, tartósítószerektől, és parabénektől is! Luxus testvaj használatát javasoljuk a paraffinos kéz-, és lábápolás során is, mert a paraffinos ápolásnál mindig fontos az, hogy egy magasabb hidratáló hatású bőrápoló készítményt használj.

Alapillatok:

  • Guava
  • Mandarin & mango
  • Hibiszkusz & papaya
  • Gránátalma & grépfrút
  • Kókusz
  • Méz & Kókusz

Petal Fresh luxus testvajak megvásárlóhatóak üzleteinkben, és webáruházunkban is!