Footness – lábápolás mesterfokon

Professzionális lábápolás nemcsak a pedikűr szalonokban, hanem akár otthon is. Footness lábápoló termékek megalkotásakor, nagy hangsúlyt fektettek, hogy a gondosan összeválogatott természetes összetevők különböző bőrproblémák kezelésére alkalmasak legyenek, valamint a bőrbarát összetevői pedig, nem súlyosbítják a diabéteszes bőr állapotát, így a Footness termékek között megtalálhatóak a diabéteszes lábápoláshoz is használható lábápoló krémek.

Miért is fontos a diabéteszes bőr speciális kozmetikumokkal ápolni?

Az érszűkületes láb, és a cukorbeteg láb a nem jól működő perifériás keringés (láb vérkeringése) miatt sokkal szárazabb, mint a normál láb bőre, ezért a lábápolás során különöse fontos a speciális kozmetikum használata. A száraz bőr sérülékeny, a száraz bőrt hidratálni kell, hogy puha legyen. Zsíros krémet, olajat használni szigorúan tilos! A sérülékenység miatt a baktériumok és a gombák elszaporodása gyakori bőr tünet. A puha bőr nem reped ki, nem sebesedik ki.

Megújult a Footprim termékcsalád, ezentúl Footness  néven fogod megtalálni üzleteinkben, és webáruházunkban.

footness

Footness Soft Deo Cream láb hidratáló krém

Lábápoló hidratáló krém a minden napi lábápoláshoz. A glicerin hidratálja, a shea vaj puhítja, és puhán tartja a láb bőrét.A krém gyorsan felszívódik, emiatt a bőr felülete nem fog ragadni.

Footprim sarokápoló urea krém (10% urea)

Sarokápoló krém, 10% urea tartalommal. Rendszeres használatával megelőzhető a repedezett sarkak kialakulása. A 10%-os urea tartalom mellett, körömvirág kivonat, kamilla kivonat és lanolin tartalma rövid időn belül hidratálja, és megújítja a száraz bőrt. Használhatod ezt a sarokápoló krémet a száraz bőrápolásához, diabéteszes láb, és érszűkületes lábak ápolásához is. Fekélyes bőr felületen nem használható ez a krém.

Footprim sarokpuhító urea krém (25% urea)

Intenzív sarokpuhító urea krém a nagyon száraz bőrre, kirepedezett sarkakra. A 25%-os urea tartalom mellett, körömvirág kivonat, kamilla kivonat és lanolin tartalma rövid időn belül hidratálja, és megújítja a száraz bőrt. Használhatod ezt a sarokpuhító magas urea tartalmú krémet a nagyon száraz bőrápolásához, kirepedezett sarkak regeneráláshoz, ekcémás bőrhidratáláshoz, valamint diabéteszes láb, és érszűkületes lábak ápolásához is.

Footness szalicilsavas lábkrém bőrkeményedés ellen

Szalicilsavas lábkrémet megvastagodott, bőrkeményedéses lábakra használd. Bőrkeményedés kialakulhat a lábon több okból is. Legjellemzőbb kialakulási okok rossz méretű, szűk cipők viselése, álló munka, valamilyen ortopédiai elváltozás, túlsúly. Bőrkeményedést, ha nem kezeljük, kirepedhet, így további fájdalmat okozva a mindennapi életben.

Hogyan is hat a szalicilsav?

Rövid időn belül a szalicil sav a felső megvastagodott, bőrkeményedéses bőrt megpuhítja, így a bőr ismét puha, és hidratált tapintású lesz. Szalicilsav tartalom: 2% Rendszeres használatával a bőrkeményedés megpuhul, és ismét puha tapintású lesz a bőr felületet.

Footness Cooling gel lábfrissítő gél nehéz láb ellen

Lábfrissítő gél a fáradt nehéz láb ellen. Rendszeres használatával javítható a láb vérkeringése, elkerülhető a kellemetlen nehéz láb érzete.

Miért és mire jó a lábfrissítő gélt használni?

A nehéz lábak kialakulásának gyakori oka a civilizációs életmódunk. A lábak egész nap be vannak zárva egy szoros cipőbe, szoros gumival ellátott zokniba, így a láb vérkeringése nem lesz megfelelő, a láb fuldoklik. A kevés mozgás, az ülő munka, az egy helyben történő álló munka nem segíti a vénák működését, így a vérkeringés nem lesz tökéletes, kialakul a nehéz láb.

Footprim Foot scrub láb peeling

Finom szemcsés láb peeling teafa olaj kivonattal. Az apró mikro szemcsék leradírozzák az elhalt hámréteget. Panthenol, és a kreatin puhítják a bőrt, a teafa kivonat pedig friss érzetet add a bőrének.

Footness lábspray lábszag és lábizzadás ellen 2in1

Frissítő lábspray láb izzadás, és a lábszag ellen. Természetes teafa olaj kivonattal, és zsályakivonattal.

Láb izzadás és a lábszag: A lábon több, mint 250 000 verejtékmirigy található, habár az izzadság szagmentes, a szagokért az izzadságban elszaporodó baktériumok a felelősek.

Footness frissítő láb-, és cípőspray

Frissítő láb-, és cipőspray, cipő-, és a lábszag ellen. 24 órás védelem, használd rendszeresen.