Gépi pedikűr a korszerű lábápolásban

Gépi pedikűr a korszerű lábápolásban
A pedikűr gép nem csak egy gép, amivel a pedikűr végén a kezelt bőr felületét vagy a lerövidített köröm szélét lehet letisztázni. A pedikűr géppel minden lábon, minden pedikűrös tevékenységet el lehet végezni. Sőt írhatnám azt is, hogy vannak olyan köröm deformitások, melyek szakszerű kezelését csak pedikűr géppel lehet kezelni, vagy vannak olyan vendégek, akiknél a bőr kezelését csak és kizárólag pedikűrös géppel kellene kezelni.
Pedikűrt végezhetünk hagyományos és speciális kézi pedikűr szerszámokkal, ezt a pedikűrt nevezzük kézi pedikűrnek, ezt a pedikűrt lehet a Lábápoló OKJ szakképzésen megismerni.
Pedikűrt végezhetünk csak speciális vizes pedikűr géppel, ezt a pedikűrt nevezzük gépi pedikűrnek. A gépi pedikűrt alkalmazzuk például az esztétikai pedikűr végzésénél ahol a vendég lábán nincs bőrkeményedés csak elhalt hámréteg, amit a pedikűr géppel kíméletesen lehet eltávolítani.
Pedikűrt végezhetünk kézi szerszámokkal és pedikűr géppel, ezt a pedikűrt nevezzük kombinált pedikűrnek. Itt a pedikűrös szakember dönti el, melyik pedikűrös szakaszban alkalmazza a kézi vagy a gépi megoldást. Ő dönti el, hogy egy megoldandó pedikűrös tevékenységet csak kézi vagy csak gépi vagy a kettő kombinálásával tudja szakszerűen, sérülés és fájdalommentesen elvégezni.
A gépi és a kombinált pedikűr végzését meg kell ismerni, meg kell tanulni. Az Aphrodite Oktatási Centrum Gépi pedikűr továbbképzésén minden pedikűrös részére lehetőség nyílik egy egész nap arra, hogy megismerje és megtanulja a gépi és a kombinált pedikűr végzését, előnyét, a pedikűr gép használatát.

podomonium vizes pedikűr gépek

Podomonium Dolphin és Podomonium Wizzle vizes pedikűr gépek

A speciális Spray System (vizes) technikával működő pedikűrgéppel biztonságos, precíz, gyors, és ami a legfontosabb, hogy fájdalommentes pedikűrt és manikűrt lehet végezni. Pedikűr géppel eltávolítható a bőrkeményedés, a bőrkérgesedés, a tyúkszem. Kezelhető a sarokrepedés, továbbá a száraz bőr. A pedikűr gép segítségével rövidíthető, formázható az egészséges köröm, a deformált köröm, a benőtt köröm, a megvastagodott köröm, és a gombás köröm. Általunk forgalmazott vizes pedikűr gépek megbízhatóak, egyszerű a használatuk. Vizes pedikűr gép vásárlása esetén az egy napos Gépi pedikűr képzés ingyenes.

Csiszoló frézek, marók

Gépi pedikűr és a gépi manikűr végzése csak a megfelelő méretű, formájú és erősségű minőségi frézzel lehetséges biztonságosan, sérülésmentesen. Az Aphrodité üzletekben forgalmazott frézek, marók speciálisan a lábbőr, a kéz körmök és a lábkörmök ápolására, kezelésére készültek. Ezek a csiszoló frézek magas fordulatszámra lettek kialakítva, így használatuk közben nincs melegedés. A csiszoló frézek hosszú életűek, kíméletesek a bőrrel és a körömmel. A frézeket és a marókat minden használat után speciális fréz fertőtlenítővel kell fertőtleníteni. Ez a fertőtlenítőszer nem azonos a kézi szerszámok fertőtlenítésére használt fertőtlenítőszerekkel.