Gépi pedikűr

A gépi pedikűr az 1980-as évek óta ismert a pedikűr szakmában. A speciális pedikűrgéppel minden pedikűrös tevékenység elvégezhető. Az orvosok gyakran kíméletes, vagy orvosi pedikűrnek nevezik a gépi pedikűrt. Sok belgyógyászati betegség miatt nem szabadna a vendég lábát a kézi szerszámokkal, azaz a pedikűrös késekkel kezelni. A pedikűrös késekkel vágásokat, sérüléseket lehet okozni, ami komoly problémákhoz vezethet. A speciális pedikűrgéppel nem lehet vágást okozni, ezáltal elkerülhető a sérülés, nincs fertőzésforrás. A speciális pedikűrgéppel végzett pedikűr kellemes érzés a vendégnek, tökéletesen higiénikus. Hazánkban egyre többen használnak spray system technikával működő speciális pedikűrgépet. Az Aphrodite üzleteiben és webshopunkban is megtalálható Podomonium wizzle vizes pedikűr gép alkalmazása a pedikűrös szolgáltatást megkönnyíti. Biztonságos, és kíméletes a vele végzett pedikűr. A különböző csiszoló frézekkel a lábápolás (pedikűr) minden tevékenységét el lehet végezni.

Ne feledd, a speciális pedikűrgép használatát is meg kell tanulni! Igaz, hogy a Lábápoló OKJ szakképzésben már oktatni kell a gépi pedikűrt, sőt vizsgázni is szükséges belőle, de tapasztalataink szerint a képző intézményekben nem minden oktató tudja szakszerűen használni a pedikűrgépet, sok oktató intézményben nincs megfelelő spray system technikával működő speciális pedikűrgép, illetve a hozzá való kiegészítők: frézek, marók, polírozók. A Pediklub Gépi pedikűr továbbképzésein megismerheted, megtanulhatod mennyiben másabb az esztétikai pedikűrt, professzionális pedikűr géppel végezni. Megismerheted milyen fontos a megfelelő forma, méret és erősség kiválasztása frézek vásárlásakor és használatakor! A Pediklub napon megtudhatod miért elégedettebb a gépi pedikűr után az egészséges lábú vendéged. Megtanulhatod, mennyire tudja megkönnyíteni a tyúkszem eltávolítást, a sarokrepedés tisztítást, a benőtt köröm kezelést, a gombás köröm kezelést, a deformált köröm kezelést a professzionális pedikűrgép használata! A legújabb fejlesztésű pedikűr géppel és a tanfolyam által elsajátított megfelelő tudásoddal nem csak szolgáltatásaid fejleszteted, de elégedett vendégek sorát tudhatod magadénak! Ugye milyen jól hangzik?

Podomonium Wizzle pedikűr gép

A pedikűr, és a manikűr kézi szerszámai mellett a gépekkel is kényelmesen lehet dolgozni. A speciális Spray System (vizes) technikával működő pedikűrgéppel biztonságos, precíz, gyors, és ami a legfontosabb, hogy fájdalommentes pedikűrt lehet végezni. A jól megválasztott formájú és erősségű frézzel minden pedikűrös tevékenység könnyedén elvégezhető. Pedikűr géppel eltávolítható a bőrkeményedés, a bőrkérgesedés és a tyúkszem. Kezelhető a sarokrepedés, továbbá a száraz bőr. A pedikűr gép segítségével rövidíthető, formázható az egészséges köröm, a deformált köröm, a benőtt köröm, illetve a gombás köröm is.

Busch csiszoló frézek

Gépi pedikűr és a gépi manikűr végzése csak a megfelelő méretű, formájú és erősségű minőségi frézzel lehetséges biztonságosan, sérülésmentesen. A Busch frézek, marók speciálisan a lábbőr, a kéz körmök és a lábkörmök ápolására, kezelésére készültek. A Busch csiszoló frézek magas fordulatszámra lettek kialakítva, így használat közben nincs melegedés. A Busch csiszoló frézek hosszú életűek, kíméletesek és lerövidítik a munkaidőt.