Pedi Planet rozsdamentes pedikűr és manikűr szerszámok

Ma már elengedhetetlen, hogy minden pedikűrös szerszám rozsdamentes anyagból készüljön. A Pedi Planet hagyományos kézi pedikűr szerszámok, a speciális lábpodológ kézi szerszámok, a lábköröm csípők, a manikűr eszközök, ollók mind rozsdamentes kiváló minőségű orvosi acélból készültek. Ergonometrikus kialakításuk miatt jobb és bal kezes szakemberek egyaránt használhatják. A speciális pedikűrös tevékenységek megoldásához speciális pedikűrös szerszámokra van szükség. A speciális pedikűr szerszámok formája eltér a megszokott pedikűrös szerszámok formájától. Nem élesek, nem hegyesek, mégis minden speciális pedikűr tevékenység végzésére alkalmasak. A benőtt körmök, a gombás körmök, a deformált körmök kezelése, vagy a tyúkszemek kezelése teljesen biztonságosan, sérülésmentesen elvégezhetők velük. A lábköröm csípők széles választékában megtalálhatók az egyenes, a hajlított, a fejcsípők és a speciálisan kialakított diabétesz csípők. A manikűr legfontosabb eszközei a jó minőségű bőrvágó olló, körömvágó olló, körömreszelő.

Pedi Planet pedikűr eszközök

Erlinda speciális pedikűr eszközök

A speciális lábproblémák nagyon sok gondot okoznak: zavaróak lehetnek járás közben és a láb esztétikáját sem növelik. A bőrkeményedések eltávolítása nem probléma, ha van legalább egy éles pedikűrős szerszám, mellyel végezhetjük ezt a pedikűrös tevékenységet. Számos esetben nem ajánlott a hagyományos pedikűrös szerszámok használata, mert balesetveszélyes lehet, hiszen a pedikűrös eszközök élesek, hegyesek. A diabéteszes láb, az érszűkület, a keringési betegségek fokozott figyelmet, alapos körültekintést, maximális elméleti és gyakorlati tudást igényelnek a pedikűröstől. A speciális pedikűrös tevékenységek megoldásához speciális pedikűrös szerszámokra van szükség.

Az Erlinda speciális pedikűr szerszámok formája eltér a megszokott pedikűrös szerszámok formájától. Nem élesek, nem hegyesek, mégis minden speciális pedikűr tevékenység végzésére alkalmasak. A benőtt körmök, a gombás körmök, a deformált körmök kezelése, vagy a tyúkszemek kezelése teljesen biztonságosan, sérülésmentesen elvégezhetők velük. Ezek a speciális pedikűrszerszámok is rozsdamentes anyagból készülnek, fertőtleníthetők, sterilizálhatók. A pedikűrös egyik legfontosabb pedikűrös szerszáma a körömcsípő. A láb körmök különböző deformitásai, növekedési rendellenességei, betegségei igazán akkor kezelhetők a legoptimálisabban, ha a kezelendő köröm problémához van megfelelő formájú és nagyságú körömcsípője a pedikűrösnek. Üzleteinkben, webshopunkban éppen ezért különböző méretű és különböző formájú lábköröm csípő széles választékát kínáljuk.

Az Erlinda Romeo kerámia sarokreszelő speciális eljárással a föld oxid rétegéből készült. Nem szórt felület, ezért nagyon lassan kopik el használat során. Felülete nem lyukacsos, így a lereszelt elhalt hámsejtek nem tömítik el, használat után vízzel vagy eszközfertőtlenítővel tisztíthatóak. A kerámia sarokreszelőt ajánlott használni az otthoni lábápolás során, mert a rendszeres használatával megakadályozható a bőrkeményedések és a sarokrepedések kialakulása. A sarokreszelő rendszeres használata jó hatással van a láb vérkeringésére. Ajánlott a sarokreszelő használata a pedikűrös szakembereknek is, akik kéziszerszámokkal dolgoznak a pedikűr befejezésekor. Pedikűrözést követően a kés és szike használat után a bőr szálkás maradhat. Az Erlinda Romeo sarokreszelő segít a bőr szálkás részeit leradírozni, így a kezelt rész tökéletesen sima, bársonyos lesz, vendéged pedig elégedett. A sarokreszelő az eszközfertőtlenítővel könnyedén fertőtleníthető.
A Nail Maid kerámia körömreszelő szintén a föld oxid rétegéből magas hőfokon készített körömreszelő. Használatával megszüntethető a folyamatos köröm repedezése, így a körmök szépen megnöveszthetők. Fejleszd önmagad, tudásod és szerszámkészleted!

A Pediklub előadásain és bemutatóin a speciális pedikűrös szerszámokat és a pedikűrösök körében kevésbé ismert lábköröm csípőket is bemutatjuk természetesen használat közben. Az előadásokon megmutatjuk és bebizonyítjuk, mennyire fontos, hogy megfelelő mennyiségű és minőségű szerszámod legyen.

B-Braun eldobható orvosi szikék

Az eldobható szike nem speciális pedikűr szerszám, hanem az egészségügy részére készített speciális vágó eszköz. Mégis szívesen használja minden pedikűrös, a pedikűr végzése esetén a bőrkeményedések eltávolítására. A szike steril és tökéletesen éles. Bőrkeményedés eltávolítására csak kiváló minőségű szike alkalmas. Ezért döntöttünk a B-Braun szikék forgalmazása mellett. A szikék használata annyiban tér el a hagyományos pedikűr szerszámok használatától, hogy a szikét pedikűr közben tartani kell, mert nagyon éles, a hagyományos pedikűr szerszámot pedig pedikűr közben kissé rá kell nyomni.
Egy szikével egy vendég pedikűrje végezhető el, pedikűr után a használt szikét vissza kell csomagolni és veszélyes hulladék gyűjtőben kell összegyűjteni. Hat különböző méretű és formájú szikét forgalmazunk, így minden pedikűrös meg tudja találni a számára megfelelőt. Üzleteinkben megtalálható eldobható szikepenge méretek: 10, 15, 20, 21, 22, 23.

Szikenyelekből két fajta méretet kínálunk, 3-as szikenyél (10, 15 mérethez) és 4-es szikenyél (20, 21, 22, 23 mérethez) a hagyományos talp késhez a 22-es méretű szike, a hagyományos sarok késhez a 21-es méretű szike hasonlít a legjobban.