Color Club körömlakk

A Color Club körömlakkok több mint 30 éves múlttal rendelkeznek. A Color Club Amerikában az egyik legkedveltebb körömlakk márkák közé tartozik. A Color Club körömlakkok nem tartalmaznak: Formaldehyde, Toluene, DBP, Parabén összetevőket. Állatokon nem tesztelt termékek. Ha a Color Club körömlakkokra esik a választásod közel 200 fajta fantasztikus szín vár Rád!

A tartós körömlakkozás négy rétegben történik, bármilyen márkájú körömlak esetében!

  • Az első réteg a köröm típusnak megfelelő alaplakk
  • Ezt követi két réteg a színes körömlakkból
  • A negyedik réteg a megfelelő fedőlakk (szárító, magas fény)

Miért érdemes a Color Club körömlakkokat és körömápolókat használni?

  • Speciálisan, kimondottan a körömlakkozáshoz állították össze az ecset szőrét.
  • Extra mennyiségű pigmenteknek köszönhetően a körömlakkoknak tökéletes fedő képessége.
  • Optimális a körömlakkok száradási ideje.
  • A lakk kiváló kopásállósága miatt normál használat mellett, a lakkozás egy hétig esztétikus marad.

A körömlakkozás akkor lesz tartós, ha a körömnek megfelelő alap és fedőlakk megfelelő mennyiségben kerül felvitelre. A Color Club ápolólakkok széles választékából nehéz választani. Tanulmányozd az alábbi leírásokat és találd meg a számodra hasznos ápolólakkokat!

Color Club körömápolók

Color Club Chip Free
Híg állagú, erősen zsírtalanító hatású alap, mely vékonyan használva megfelelő tapadást biztosít a fedőlakkoknak. Ajánlott a normál körmöknél, illetve a normál körmöktől vastagabb körmöknél használni.

Color Club Milky White
Szereted a francia lakkozást? Akkor mindenképpen ajánlott ezt az opálos enyhén rózsaszín alaplakkot használnod! Kicsit elfedi a köröm színhibáit, életet ad a francia lakkoknak.

Color Club Smooth Operator
A természetes körmök felülete sokszor nem sima, hanem kicsit barázdált. Az ilyen egyenetlen felületen a lakkozás is egyenetlen lesz. Ha a Smooth operator alaplakkot használod, az enyhe barázdákat ki tudod egyenlíteni és a lakkozás szép sima lesz.

Color Club Stuck on You
Gyenge vékony a körmöd, vagy jobban igénybe veszed a kezed az átlagnál? Akkor Neked egy nagyon erős alaplakkra van szükséged ahhoz, hogy egy hétig a körömlakkod ne pattogjon le! Egy vékony rétegben érdemes használni és ügyelj arra, hogy a körömbőrre ne kerüljön!

Color Club 0-60 Speedy Top Coat
60 másodperc alatt megszárítja a körömlakkot. Réteget képez a körömlakkon, védi azt a kopástól, fénye ragyogást ad minden színnek. Díszítéseknél a színeket elhúzhatja!

Color Club Dry Ice
A festett díszítésekre sima fényt kell tenni, ez pedig nem szárad gyorsan. A cseppentős szárító folyadék ezt a problémát oldja meg 60 másodperc alatt. Egy csepp a köröm középére és már száraz is a lakkozás felülete!

Color Club Vivid Top Coat
Sokszor a tusfürdők, a mosogatószerek elveszik a körömlakkok fényét. A lakkozás még tökéletes, de ha nincs fénye nem szép. Egy vékony réteg a Vivid top coat-ból és ismét eredeti szépségében fénylik a körömlakkod!

Color Club Matt-Ified
Matt fényű körömápoló. A körömlakkra egy vékony rétegben kell felvinni és a lakk egy matt elegáns fényt kap. Manapság nagyon divatosak a matt színek körömlakkozás területén is.

Color Club Vitabase
Eljött az idő, hogy a gyenge, repedezett körmök szebb világot éljenek meg! Vegyél egy Vitabse alaplakkot és használd folyamatosan legalább 2-4 hétig, hogy ismét láthasd és érezd az egészséges, erős szép körmöket!

Color Club a Loosen Up
Tökéletes francia manikűr előkészítő anyaga a Loosen up kutikula (körömbőr) puhító és eltávolító a Color Clubtól.

Color Club Cuticle Soothe
Használd ezt a finoman mandulás illatú körömbőr ápoló olajat a Color Clubtól. A körömbőr ápolt, puha bársonyos lesz használata után.