Aphro Nails műköröm alapanyagok

Az Aphro Nails márkáról röviden:

Az Aphrodite 97 Kft. 1997 óta látja el a műkörmösöket professzionális alapanyagokkal és minőségi eszközökkel, gépekkel. Az Aphro Nails a műkörömépítő alapanyagok és kellékek széles választékát kínálja. Az Aphro Nails műkörömépítő zselék és színes zselék, illetve az Aphro Nails műkörömépítő porcelánok és színes porcelánok a műkörmösök világában okkal kedvelt termékek. Az Aphro Nails márka népszerűséget a műkörömépítők körében kiváló minőségével vívta ki, mert anyagaikkal könnyű dolgozni és használatukkal a műköröm tartós és esztétikus lesz, továbbá nem levegősödik fel.
A műkörömépítéshez ecsetekre, reszelőkre, gépekre és sok-sok kiegészítőre van szükség, melyek mind megtalálhatóak az Aphro Nails termékkínálatában. Színes termékpalettánknak köszönhetően az építő zseléktől, egészen a körömágy hosszabbító géleken át, a műkörömépítéskor használatos reszelőkig szakemberként mindent megtalál üzleteink polcain és felhasználóbarát webshopunkban is.

Jó minőségű zselék műkörömépítéshez? A válasz: Aphro Nails!

Az Aphro Nails új generációs gél termékcsaládja széles választékot biztosít építő zselék, fehér zselék, körömágy hosszabbító gélek árukínálatából, sőt a szivárvány számtalan színével rendelkező gélekből is kedvedre válogathatsz! Az Aphro Nails zselék egyedülálló lehetőséget nyújtanak a műkörömépítők számára, akiknek a minőségi műkörömépítés legalább olyan fontos tényező, mint a mennyiségi műkörömépítés.

Néhány érv, miért az Aphro Nails zseléit válaszd műkörömépítéshez:

 • A műköröm 100 %-os tapadásáért kizárólag a készítője a felelős, ezért fontos, hogy minőségi anyagokkal dolgozz. Az Aphro Nails termékei kifogástalan tapadásának köszönhetően a műköröm és a természetes körömlemez között nincs a fellevegősödés.
 • Az Aphro Nails műköröm zselék sűrűsége optimális, önterülése ezért tökéletes.
 • Az Aphro Nails alapanyagokkal jól megépített zselés műköröm 5-6 hétig is fennmarad, ezért tartóssága 100% elégedettséget biztosít vendégeid számára.
 • A műkörömépítést követően minimális reszelésre van szükség a formázó szakaszban, így hatékonyságod növelheted.
 • Minden gél extra sárgulás gátlót tartalmaz, ezért a műkörömépítő zselé használat során nem sárgul.
 • Optimális kötési idejének köszönhetően könnyű termékeinkkel dolgozni.
 • A fehér építő zselénk hófehér, a körömágy hosszabbító zselénk, pedig természetes hatást nyújt az elkészített műkörömnek.

A porcelán műkörömépítés lelke a jó liquid- az Aphro Nails kiváló liquid-e ráadásul duplán megéri, mert kiváló minősége kedvező árral párosul!

Természetes hatású, tartós szép műkörmöt szeretnél építeni? Az acryl porból és a levegőre száradó szagos liquidből, közismert nevén a porcelánból az Aphro Nails segítségével könnyedén megteheted! Kevés műkörömépítő használja a porcelánt, pedig a vendégek nagyon szeretik! Járj vendégeid kedvére, növeld vendégköröd és az elégedettséget szolgáltatásod professzionalitásával! A porcelán műköröm közkedvelt, mert viselése teljesen azonos a természetes körömmel és tartóssága is erősebb a zselés műkörömnél. Eláruljuk a nagy titkot is: a hiedelmekkel szemben nem nehéz dolgozni a porcelánnal, csak megfelelő méretű és formájú, kiváló minőségű szőr ecsetre és elegendő liquidre van szükséged! Az Aphro Nails termékei között mindkettő alapkelléket megtalálod!

3D-s porcelán-díszítés? Naná, hogy Aphro Nails!

Vendégeid különleges kívánságait teljesíteni, már nem csak álom! Nem csak az épített vagy a tippes porcelán műköröm kedvelt a vendégek körében, hanem a 3D porcelándíszítések is. Az Aphro Nails levegőre kötő liquiddel és az Aphro Nails porcelán-díszítő ecsetekkel művészi alkotásokat készíthetsz a körmökre, a határ a csillagos ég! Művészi miniatűr virágokat készítenél színes porcelánból? A porcelán modellező anyag felhordása során az anyagot úgy modellezheted, ahogy szeretnéd, az elkészített műköröm teljesen természetes hatású lesz! Hasonlóképpen, mint az Aphro Nails zselés műköröm anyagnál, az Aphro Nails porcelán családnál is sokféle anyagból számtalan variációs lehetőséget lehet megvalósítani. A porcelán körömdíszítéshez szükséged van nagyon jó minőségű eredeti szőr ecsetekre, melyek különböző formákban és méretekben az Aphro Nails termékei között is megtalálod.

Tuti tippek 3D-s porcelán díszítéshez:

 • Használj élénk neon színeket, melyek kiemelik a virágok hangsúlyos részeit.
 • A csillámos színes porcelán porok a hátterek és színárnyalatok elkészítésének anyagai, ezen az alapon a virágok, díszek és levelek sokkal élet telibb hatást biztosítanak.
 • Használj pasztellszíneket! A lágyabb színek elegánsabb finomságot kölcsönöznek a körömnek, az alapszínek kombinálásával harmonikus egyensúlyt alakíthatsz ki.
 • Alkalmi műköröm díszítés? A glitter porcelánok tuti befutók lesznek!

A minőségi dekor zselék a kiváló műköröm díszítés alapkellékei!
A körömlakk mellett színezhetjük a körmöket színes dekor zselékkel is. A színes zselék használata egyre elterjedtebb, mert tartósabbak, mint a körömlakkok. A színes zselék alkalmasak motívumok festésére, jól kombinálhatóak különböző körömdíszítő anyagok együttes használatával. A színes zselék nem műkörömépítésre használatosak, hanem műköröm díszítésre alkalmasak. Az Aphro Nails színes zselék széles skáláját kínáljuk, ezért a hétköznapi viseletre, vagy alkalomra készülő körömdíszítések elkészítéséhez kiválóan használhatóak. Természetesen a műkörmöt viselő hölgyek a színeket a koruknak és egyéniségüknek megfelelően is választhatják, az Aphro Nails segítségével minden elképzelést meg tudsz valósítani.

Aphro Nails dekor zselék színei:

 • Pastel (halvány színek)
 • Metallic (metál színek)
 • Fedő (alapszínek)
 • Extreme glitter (extra sűrű, csillámos szín)
 • Brilliant (finomszemcsés csillogó színek)
 • Neon (élénk színek)

Az Aphro Nails ‎körömreszelők‬‬‬‬ között Te is megtalálhatod a számodra legideálisabbat!

A reszelő egy olyan kézi szerszám, melynek formája nagyon lényeges. A reszelők különböző formában kaphatóak, érdemes minden formát kipróbálni, hogy megtaláld számodra legmegfelelőbbet, mellyel a leggyorsabban és legkényelmesebben tudsz reszelni. Az ideális reszelő a szakember kezére áll, ha kezednek legmegfelelőbbet választod a munkavégzést könnyíted meg. A reszelő mart szemcsékkel ellátott felülete különböző erősségű. A műkörömépítés során szinte minden szakaszban különböző erősségű reszelőket használsz. A finom szemcséjű reszelőket buffernek, illetve polírozónak nevezzük. Ezekkel a finom reszelőkkel, bufferekkel a műköröm felületét lehet simítani, vagy a természetes körömlemez elszíneződését lehet eltávolítani, illetve fényt lehet adni a körömnek manikűr végén. A közepes erősségű reszelőkkel műköröm anyagokat lehet formázni, alakítani, vékonyítani. Az úgynevezett durva reszelőkkel nagyobb mennyiségeket lehet gyorsan eltávolítani. Ezt ajánlott használni porcelán reszelésénél és a töltés előtt az elhasznált, felesleges, régi műköröm anyag eltávolításához. A fém, üveg és a kerámia körömreszelők a természetes köröm reszelésére készült szerszámok. A természetes köröm szabadszélét nem karcolja, hanem szép simára reszeli, így a köröm nem lesz repedezett, töredezett. Zselés műkörömhöz a finomabb, a porcelános építéshez a durvább reszelőket szokták használni.