Lépésről lépésre – SPA step by step

4 lépéses kezelési rendszer

BCL SPA termékekkel négy egyszerű lépéssel gyönyörűvé varázsolhatod a bőrt és harmonikus érzést biztosíthatsz vendégeid számára. A négy lépéses kezelést a kezeken, a lábakon, vagy az egész testen elvégezheted.

1. lépés: Holt-tengeri fürdősó: Ez a természetes méregtelenítő hatású tengeri fürdősó tisztítja a kezeket, lábakat, felüdülő érzést nyújt az egész testnek, valamint mélyen hidratálja a bőrt.
2. lépés: Cukros alapú bőrradír: Ez a nagyszerű bőrradír gyengéden eltávolítja a bőr elhalt hámsejtjeit.
3. lépés: Hidratáló maszk: A hidratáló maszk nyugtatja, és mélyen hidratálja bőrét.
4. lépés: Masszázskrém: Ez a rendkívüli masszázs krém egyszerre ápolja, nyugtatja és védi bőrét.

BCL SPA step by step

Holt tengeri fürdősó

SPA varázslatos élménye egy kellemes illatos fürdővel is kezdődhet. BCL SPA holt-tengeri fürdősók megtisztítják, és előkészítik a kezelendő bőr felületét a komplex hidratáló kezelésre. Természetes módon méregtelenítő hatásuk mellett, mélyen hidratálják is a bőrt. Ha nincsen lehetőség fürdővel kezdeni a SPA kezelést, akkor egy tálban oldj fel egy adag fürdősót, és egy törölköző segítségével készítsd elő a bőrt a kezelésre.

Miért jó a Holt-tengeri só?

A Holt-tengeri só magas koncentrátumban tartalmaz olyan elengedhetetlen ásványi anyagokat, mint a tiszta nátrium-klorid, magnézium, kálium, kalcium-klorid és bromidok.

Cukros alapú bőrradír

Bőrradírozás a bőrápolás egyik fontos alaplépése. BCL SPA finom szemcséjű cukros alapú bőrradírjai gyengéden eltávolítják a bőr felső elhalt hámsejtjeit. A bőrradírt tiszta bőrfelületen, finom körkörös mozdulatokkal használd. Bőrradírozás után hidratáld a bőrt a BCL SPA agyagos maszkjaival. Bőrradírokat az egész testen használhatod.

Miért jó a cukros alapú bőrradír?

Alapja természetes cukor, de más termékekkel ellentétben, ez nem vizes és nyúlós, hanem sűrű és sima. Gyengéden hámlaszt, és nem hagy maga után ragadós filmréteget a bőrön.

Hidratáló agyagos maszk

BCL SPA agyagos hidratáló maszkok, olyan jó minőségű agyagot tartalmaznak, mint a bentonit és a kaolin. Hidratáló maszkok gyengéden megtisztítják a bőrödet a szennyeződésektől, méreganyagoktól, miközben mélyen hidratálnak és bársonyos érzést biztosítanak. Az ásványi anyagokban gazdag bentonit vulkáni hamuból áll, és természetes méregtelenítő hatással rendelkezik. Eközben a kaolin magába szívja a túlzott faggyút, és a szennyeződéseket, így tisztítja a bőrt.

Hidratáló maszk használata:

Hidratáló maszkokat miután felvitted a kezelendő bőr felületre, fóliázd be, majd tekerd egy törölközőbe. 10-15 perc után a bőr felületéről finoman öblítsd le a pakolást, majd hidratáló krémmel masszírozd át a kezet bőr felületét.
vizes és nyúlós, hanem sűrű és sima. Gyengéden hámlaszt, és nem hagy maga után ragadós filmréteget a bőrön.

Masszázskrém

A BCL SPA masszázskrém könnyen bedolgozható, könnyen felszívódó, nem zsíros masszázskrém. Kezelés után a bőr felülete nem lesz ragacsos, zsíros tapintású. A gondosan összeválogatott organikus összetevőinek köszönhetően, a bőr hidratált, és puha tapintású lesz. Masszázskrém természetes illata pedig elhozza a SPA feledhetetlen élményét minden kezeléskor. Masszázskrémeket az egész testen használhatod.

Miért érdemes masszázsolajat használni a masszázskréme mellé?

A növények és magvak természetes olajában rendkívül sok esszenciális vitamin és tápanyag megtalálható, mely könnyedén szívódik fel bőrön keresztül, anélkül, hogy méreganyagok bekerülhetnének. Az antioxidánsokban és vitaminokban gazdag olajok természetes módon védik bőrét a káros környezeti hatásoktól, valamint megkötik a szabad gyököket