Mik is azok a Pediklub napok?

Gyere, fejleszd pedikűrös tudásod Magyarország egyedüli oltalom alatt álló Pediklub szakmai napjain!

Az idő haladásával nem csak szokásaink, de lábproblémáink is megváltoztak. Bizonyos pedikűrös estetek például a benőtt körmök, a fellevegősödött körmök, a gombás körmök, a láb bőr problémák közül a tyúkszemek, a sarokrepedések, a bőrkeményedések, a bőrkérgesedések, a talpi szemölcsök, mélyebb és alaposabb tudást igénylenek, mint jó pár éve, mert ma sokkal gyakoribb láb problémának számítanak szinte minden korosztálynál.

Az új kézi pedikűr eszközökkel, sokkal biztonságosabb, sérülés mentes pedikűrt lehet már végezni. Ezeket a pedikűr eszközöket, pedikűr gépeket és használatukat meg kell ismerni.

Új szolgáltatásokat a pedikűrben szintén igénylik a vendégek. A SPA pedikűr, a SPA manikűr szakmailag jól képzett szakembert igényel, mert a kezelés csak akkor lesz hatékony, ha az meg van, tervezve elő van készítve.

 A Pediklub napok egy napos pedikűrös szakmai képzések, melyeken mindig egy adott lábproblémával, egy adott témával foglalkozunk. Ha frissíteni és bővíteni szeretnéd pedikűrös tudásod, megoldást szeretnél találni egy kezeléssel kapcsolatos problémára, vagy tartani szeretnéd a lépést az újabb pedikűrös technikákkal és eszközökkel, akkor itt a helyed a Pediklub napokon. Minden Pediklub napon az adott témával kapcsolatos jegyzete adunk, hogy könnyebb legyen a tanulás.

Fontos! Továbbképzéseinken csak OKJ-s végzettséggel rendelkező szakemberek vehetnek részt, ezért kérünk minden Pediklub napra hozd magaddal az OKJ lábápoló bizonyítványod!

Képzés ára

14900.-ft

Oktatás ideje

9:00-17:00

Oktatási napok

Péntek

Képzés helyszíne

Aphrodite Oktatási Centrum

1132 Budapest Visegrádi utca 60.

Benőtt köröm kezelés

Következő képzési nap: 2018. Április 06.

(gyulladt körmök kezelése, köröm betegség, köröm gyulladás, benőtt köröm kezelése, benőtt köröm gyógyítása, bőrkeményedés)

A benőtt köröm kezelés egyre gyakori pedikűrös tevékenység. Sok elméleti és gyakorlati tudás kell ahhoz, hogy a benőtt köröm kezelése közben a vendég a lehető legkisebb fájdalmat érezze, és a benőtt köröm kezelés hatékony legyen.

A legalapvetőbb, hogy a pedikűrös ismerje, és tudja, hogyan épül fel az egészséges köröm, hogyan növekszik, miért deformálódik. Fontos felismerni melyik benőtt körmöt kezelheti a pedikűrös, mikor kell a vendéget bőrsebész orvoshoz irányítani. Mivel a benőtt köröm sokszor nem egy kezelést igényel ezért a pedikűrösnek szakmailag megalapozott otthoni lábápolási tanácsot kell adni a vendég részére.

  A Pediklub napon tartott továbbképzésen részletesen megtanulható:

 • az egészséges köröm felépítése, élettana
 • mitől, mikor, miért alakulhat ki benőtt köröm
 • miért lesz gyakran bakteriális gyulladás egy benőtt körömnél
 • mi az a vadhús, ami gyakran található a benőtt köröm mellett vagy alatt
 • a benőtt köröm kezelése mikor a pedikűrös feladata és mikor az orvosé
 • a benőtt köröm kezeléséhez használható pedikűrös eszközök szakszerű használata
 • a köröm csípők fontossága a benőtt köröm kezelésekor
 • milyen fertőtlenítő szereket kell használni benőtt köröm kezelésekor és mikor
 • a benőtt köröm kiemelése után milyen ellátást kell adni a vendégnek.

A Pediklub napra hozd magaddal az OKJ lábápoló bizonyítványod, hozd magaddal azokat a pedikűr eszközeidet, amit a köröm kezeléseknél használsz (köröm csípők, pedikűr eszközök, ha van frézeidet is)

Gépi pedikűr

Következő képzési nap: 2018. Március 09.

(bőrkeményedés kezelése, tyúkszem eltávolítás, lábápolás, gyógypedikűr, köröm ápolás)

A pedikűr gépet már az 1980-as évek óta használják az esztétikai pedikűr, a gyógy pedikűr és a gyógyító pedikűr végzése során. A speciális pedikűr géppel minden pedikűrös tevékenység elvégezhető, ami a láb bőrével kapcsolatos, a bőrkeményedések, bőrkérgesedések, a sarok repedések kezelése, a tyúkszemek eltávolítása. A pedikűr géppel szakszerűen lehet elvégezni a köröm ápolását is. A köröm rövidítését, formázását, felületének vékonyítását, polírozását, köröm sarok kiemelését, gombás körmök kezelését.

A megfelelő fréz a megfelelő pedikűrös tevékenységhez és a pedikűr kíméletes, hatékony. Mivel a pedikűr gépet minden bőrkezeléshez és köröm kezeléshez lehet használni ezért érdemes meg tanulni, mikor milyen formájú és erősségű frézzel, milyen fordulatszámon a legoptimálisabb a gépi pedikűr végzése.

A Pediklub napon megismerheted, megtanulhatod:

 • a pedikűr gép részeit, beállításait, működését, karban tartását
 • a bőrkeményedések, tyúkszemek kezelésénél ajánlott frézeket
 • az egészséges körmök, a benőtt körmök, a megvastagodott körmök, a gombás körmök kezelésénél használható frézeket
 • a frézek karbantartását, fertőtlenítését
 • a gépi és a kombinált pedikűr lehetőségeit

A Pediklub napra hozd magaddal az OKJ lábápoló bizonyítványod, a kézi pedikűr eszközeidet, a lábápolás során használt anyagaidat, terítőt az asztalra, munkaruhát, ha már van pedikűr géped a frézekkel együtt.

Nálunk vásárolt vizes pedikűr gép esetén ez a képzés ingyenes!

Gombás köröm kezelés

Következő képzési nap: 2018. Május 04.

(köröm gomba, gomba kezelése, gombás fertőzés, köröm gomba gyógyítása, gombás köröm kezelése)

Elszíneződött, megvastagodott, fellevegősödött köröm a legtöbb ember rögtön arra gondol itt egy gombás fertőzés alakult ki. Pedig ez nem mindig igaz. A gomba csak akkor okoz fertőzést, ha megfelelő számár a környezet. Számtalan egyéb köröm elváltozás van, ami megtévesztésig hasonló tünetet mutat, mint a gombás fertőzés. Ezen a pedikűrös továbbképzésen tiszta vizet öntünk abba a bizonyos pohárba és a nap végére Te is meg fogod tudni különböztetni melyik a gombás köröm, melyik a sérült köröm és melyik a belgyógyászati betegségek miatt deformálódott köröm.

Ez azért fontos, mert a félrekezelt körmök maradandó köröm deformitást okozhatnak. A gombás körmöt nem szégyellni kell, hanem kezelni. A szakszerű kezelést a pedikűrös és a vendég közösen hatékonyan meg tudja oldani.

A pediklub napon megtanulhatod, megismerheted:

 • a köröm anatómiai felépítését, élettanát
 • a különböző köröm gomba fajtákat
 • mit jelent az, hogy gombás köröm fertőzés
 • a gombás köröm kezelését kézi pedikűr eszközökkel
 • gombás köröm kezelését pedikűr géppel
 • köröm protézis készítését
 • a fertőtlenítés fontosságát a gombás köröm kezelés előtt, alatt és után

A Pediklub napra hozd magaddal az OKJ lábápoló bizonyítványod, azokat a pedikűr eszközeidet, amit a gombás köröm kezelésekor szoktál használni.

Kézi pedikűr másképpen

Következő képzési nap: 2017. Október 28.

A pedikűr végzése során használt hagyományos kézi pedikűr eszközök mellett szerencsére már kaphatok a speciális lábpodológ pedikűr eszközök is. Ma már szinte bűnnek számít, ha a pedikűrös manikűrös, műkörömépítő, fogászati, fogtechnikai, sebészeti eszközöket használ. Minden szakmának vannak speciális eszközei, amivel szakmunkát lehet végezni.

Megváltozott élet ritmusunk, életmódunk sok új pedikűrös elváltozást okoz a lábakon. Az ortopédiai elváltozások miatt nem csak bőrkeményedések alakulnak ki, hanem a körmök is deformálódnak. Érdemes olyan speciális pedikűr eszközöket megismerni és használni a pedikűrbe, amivel precízebben lehet a mai kor emberének a lábát kezelni. Nem csak a pedikűr eszközök változtak az évek alatt, hanem a lábápolás során használható anyagok is, melyek megkönnyítik a pedikűrös munkáját.

A Pediklub napon megismerheted, megtanulhatod:

 • a láb anatómiai felépítését, ortopédiai elváltozásait
 • a bőrkeményedés kezelését megkönnyítő helyi hidratálás lényegét, anyagait
 • a tyúkszem eltávolításának új alternatíváját
 • a láb körmök kezeléséhez ajánlott lábköröm csípőket
 • a láb köröm kezelésekhez használható új kézi pedikűr eszközöket
 • a lábápolás új anyagait

A Pediklub napra hozd magaddal az OKJ lábápoló bizonyítványod, a kézi pedikűr eszközeidet, terítőt a munkaasztalra, munkaruhát.

Mit kell hozni a továbbképzésre?

A pedikűrös továbbképzésekre hozd magaddal a lábápoló OKJ bizonyítványod, a munkaruhád, törölközőket, lábápolás során használt anyagaidat. Mi adjuk a képzéshez tartozó jegyzetet. Modellt az egy napos képzéseinkre nem kell hozni.

Fontos!

Amennyiben szeretnél részt venni a pedikűrös továbbképzéseinken, vagy kérdésed merült fel, akkor kérlek küld el a jelentkezési lapodat a lenti űrlap segítségével. Továbbképzéseinken csak az tud részt venni, aki előzetesen befizette a regisztrációs díjat. További információt az űrlapon megadott e-mail címre fogunk küldeni.

Kérdésed merült fel, vagy szeretnél jelentkezni a képzésünkre? Itt meg teheted.

Név *

Email cím *

Telefonszám *

Képzés neve *

Üzenet

Fontos: A fehér négyzet bejelölését követően meg kell várnia, amíg megjelenik a zöld pipa!