Aphrodite Oktatási Centrum

Az Aphrodite Oktatási Centrumban 1998 óta rendszeresen indítunk Kézápoló és műkörömépítő valamint OKJ lábápoló tanfolyamot. A két szakma sok változáson ment keresztül ennyi idő alatt, amit mi legjobb tudásunk szerint igyekeztünk és igyekszünk követni. Amin viszont nem változtattunk és a jövőben sem áll szándékunkban változtatni az a minőségi szakmai elméleti és gyakorlati oktatás. Valljuk, hogy egy jó szakembernek szüksége van a megalapozott legújabb technikai és elméleti ismeretekre azért, hogy a mindenkori elvárásoknak meg tudjon felelni szakmájában.

Oktatóik kiemelt figyelemben részesítenek mindenkit, ezért padjainkból csak jól képzett, kellő lábápoló szakmai elmélettel és pedikűrös gyakorlattal rendelkező szakemberek kerülnek ki. OKJ képzéseink, lábápoló továbbképzéseink és műkörömépítő továbbképzéseink kiemelten gyakorlat orientáltak. Saját tulajdonú jól felszerelt tanműhelyünkben minden résztvevőnek lehetősége van megismerni, kipróbálni a szakmában használatos eszközöket, gépeket, anyagokat. Saját kiadású lábápoló jegyzetünket rendszeresen átdolgozzuk, frissítjük.

Építs karriert nálunk! Ez egy egyedül álló lehetőség mindenkinek. Az alap OKJ lábápoló tanfolyam alatt és után lehetősége van mindenkinek, aki fejlődni szeretne, hogy a meglévő pedikűrös elméleti és gyakorlati tudását a szakmához kapcsolódó továbbképzéseken bővítse.

Mi a különbség az esztétikai pedikűr, a gyógypedikűr és a gyógyító pedikűr között?

Esztétikai pedikűr

Az esztétikai pedikűr az egészséges szép láb szakszerű ápolását jelenti. A pedikűrös rövidíti és formázza a láb körmöket, a vendég igényei szerint díszíti azokat. A láb bőréről bőrradírral, vizes pedikűr géppel vagy kémiai hámlasztással eltávolítja a minimális elhalt hámréteget. A kezelés végén kényeztető masszírozással ápolja a láb bőrét. A rendszeres esztétikai pedikűrrel időben észre vehetők a láb kialakulóban lévő ortopédiai deformitásai.

Gyógypedikűr

A vendég lábán a különböző ortopédiai elváltozások miatt kisebb-nagyobb területeken bőrkeményedések, bőrkérgesedések, tyúkszemek alakulnak ki. Ezeket a bőrkeményedéseket, bőrkérgesedéseket, tyúkszemeket hagyományos kézi pedikűrszerszámokkal vagy spray System technikával működő pedikűr géppel vagy azok kombinált használatával megfelelő mennyiségben távolítja el a pedikűrös szakember. Az ortopédiai elváltozások miatt, mechanikai sérülések miatt a körmökön is elváltozások alakulhatnak ki. A fájdalmas benőtt köröm, a gombás köröm. A deformált, beteg körmöket és a körmök környékén lévő bőrt hagyományos kézi pedikűr szerszámokkal, speciális pedikűr szerszámokkal és a vizes pedikűr géppel a pedikűrös szakszerűen kezei. A pedikűr befejezése ként a bőr típusnak megfelelő lábápoló krémmel ápolja, megfelelő módon kényezteti, ha szükséges regenerálja a láb bőrét. A gyógypedikűrös az otthoni lábápoláshoz szakmailag megalapozott módszereket, lábápoló anyagokat tud vendégének ajánlani. A gyógypedikűrös elméleti tudásának köszönhető, hogy felismeri azokat az elváltozásokat melyekkel szakorvoshoz kell fordulni. Az időben diagnosztizált és kezelt lábakon elkerülhető a trombózis, a fekély, a láb amputáció.

Gyógyító pedikűr

A belgyógyászati betegségek sajnos a láb bőrt és a láb körmöket sem kímélik. Az ortopédiai elváltozások is nagy megpróbáltatást okoznak a beteg lábaknak. Az érszűkület és a diabétesz egyre több ember problémája a világon minden civilizált társadalomban. Ezen betegségben szenvedő emberek lábát csak vizes pedikűr géppel, speciális diabétesz pedikűr szerszámokkal és speciális diabétesz láb köröm csípővel lehet pedikűrözni. Az elméleti és gyakorlati tudás hiánya, a nem megfelelő pedikűrös szerszámok és a nem megfelelő lábápoló anyagok használata sajnos láb elvesztéshez vezethet.

Kinek ajánlom a gyógypedikűr, a gyógyító pedikűr és a Pediklub napok pedikűrös továbbképzéseit?

Szívem szerint azt írnám, hogy minden pedikűrösnek. A régebben végzett szakembereknek azért, mert az idő eljárt az elavult eszközök, technológiák, hatóanyag nélküli lábápoló anyagok, ős régi fertőtlenítőszerek és fertőtlenítési módok felett. A frissen végzetteknek azért, mert még nagyon sokat kell tanulniuk, tapasztalniuk. Mivel nem szeretnék tömegképzést csinálni, azokat várom a képzéseimre, akik a jó pedikűrösök közt a legjobbak szeretnének lenni és ehhez mindent meg is tesznek. Sokan mondják Magyarországon csak egy féle pedikűrképzés van, az OKJ lábápoló. Ez így igaz ez az alapképzés. A Pediklub napok továbbképzései, a gyógypedikűr és a gyógyító pedikűr továbbképzésének célja, hogy olyan pedikűrös szakemberek dolgozzanak a pedikűr szakmában, akik képesek a lábak egészségének megőrzése, a lábak megmentésére szakmai elméleti és gyakorlati tudásukkal.

Felnőttképzési nyilvántartásba-vételi száma: E-001419/2016

Szponzoraink

OKJ Lábápoló tanfolyam

Gyógypedikűr I. továbbképzés

Gyógypedikűr II. továbbképzés

Gyógyító pedikűr

Pediklub Napok

Lábápoló tudást frissítő képzés

Kézápoló, és műkörömépítő OKJ képzés

Kérdésed merült fel, vagy szeretnél jelentkezni a képzésünkre? Itt meg teheted.

Név *

Email cím *

Telefonszám *

Képzés neve *

Üzenet

Fontos: A fehér négyzet bejelölését követően meg kell várnia, amíg megjelenik a zöld pipa!