Aphrodite Oktatási Centrum

Az Aphrodite Oktatási Centrumban 1998 óta rendszeresen indítunk Kézápoló és műkörömépítő valamint OKJ lábápoló tanfolyamot. A két szakma sok változáson ment keresztül ennyi idő alatt, amit mi legjobb tudásunk szerint igyekeztünk és igyekszünk követni. Amin viszont nem változtattunk és a jövőben sem áll szándékunkban változtatni az a minőségi szakmai elméleti és gyakorlati oktatás. Egy szakembernek szüksége van a megalapozott legújabb technikai és elméleti ismeretekre azért, hogy a mindenkori elvárásoknak meg tudjon felelni. Saját kiadású lábápoló jegyzetünket ezért rendszeresen átdolgozzuk, frissítjük.

Oktatóik kiemelt figyelemben részesítenek mindenkit, ezért padjainkból csak jól képzett, kellő szakmai elmélettel és gyakorlattal rendelkező szakemberek kerülnek ki. Képzéseink kiemelten gyakorlat orientáltak. Saját tulajdonú jól felszerelt tanműhelyünkben minden résztvevőnek lehetősége van megismerni, kipróbálni a szakmában használatos eszközöket, gépeket, anyagokat.

Építs karriert nálunk! Ez egy egyedül álló lehetőség mindenkinek. Az alap OKJ lábápoló tanfolyam alatt és után lehetősége van mindenkinek, aki fejlődni szeretne, hogy a meglévő tudását a szakmához kapcsolódó továbbképzéseken bővítse.

Az OKJ lábápoló tanfolyam és a pedikűrös továbbképzéseket a Pedi Planet és Magyarország egyedüli oltalom alatt álló szakmai fórumja a Pediklub támogatja.

Kézápoló és műkörömépítő OKJ szakképzést és a műkörömépítő továbbképzések támogatója az Aphrodite 97 Kft és az Aphro Nails.

Felnőttképzési nyilvántartásba-vételi száma: E-001419/2016

Szponzoraink

OKJ Lábápoló tanfolyam

Gyógypedikűr I. továbbképzés

Gyógypedikűr II. továbbképzés

Gyógyító pedikűr

Pediklub Napok

Lábápoló tudást frissítő képzés

Kézápoló, és műkörömépítő OKJ képzés

Kérdésed merült fel, vagy szeretnél jelentkezni a képzésünkre? Itt meg teheted.

Név *

Email cím *

Telefonszám *

Képzés neve *

Üzenet

Fontos: A fehér négyzet bejelölését követően meg kell várnia, amíg megjelenik a zöld pipa!