Footprim – lábápolás mesterfokon

Professzionális lábápolás nemcsak a pedikűr szalonokban, hanem akár otthon is. Footprim lábápoló termékek megalkotásakor, nagy hangsúlyt fektettek, hogy a gondosan összeválogatott természetes összetevők különböző bőrproblémák kezelésére alkalmasak legyenek, valamint a bőrbarát összetevői pedig, nem súlyosbítják a diabéteszes bőr állapotát, így a Footprim termékek között megtalálhatóak a diabéteszes lábápoláshoz is használható lábápoló krémek.

Miért is fontos a diabéteszes bőr speciális kozmetikumokkal ápolni?

Az érszűkületes láb, és a cukorbeteg láb a nem jól működő perifériás keringés (láb vérkeringése) miatt sokkal szárazabb, mint a normál láb bőre, ezért a lábápolás során különöse fontos a speciális kozmetikum használata. A száraz bőr sérülékeny, a száraz bőrt hidratálni kell, hogy puha legyen. Zsíros krémet, olajat használni szigorúan tilos! A sérülékenység miatt a baktériumok és a gombák elszaporodása gyakori bőr tünet. A puha bőr nem reped ki, nem sebesedik ki.

Keresd a Footprim lábápoló termékeket üzleteinkben, és webáruházunkban is!

Lábápolás mesterfokon

Footprim láb hidratáló krém

Lábápoló hidratáló krém a minden napi lábápoláshoz. A glicerin hidratálja, a méhviasz puhítja, és puhán tartja a láb bőrét, a teafa olaj fertőtleníti és megelőzi a gombás fertőzések kialakulását. A krém gyorsan felszívódik, emiatt a bőr felülete nem fog ragadni. Ha igazán fontos számodra a lábápolás, akkor ez az alap hidratáló krém nem hiányozhat a kelléktáradból.

Miért is fontos a hidratáló krém használata a mindennapi lábápolás során?

A láb perifériás keringése sok mindentől károsodhat. A nem megfelelő keringés miatt a láb bőre száraz, repedezett lesz. Megszűnik a bőr természetes hidratáltsága, a bőr dehidratált lesz. A bőrt külsőleg kell megfelelő hidratáló krémmel rendszeresen ápolni, táplálni, hidratálni. Fontos, hogy a krém képes legyen hosszú ideig hidratáltan tartani a láb bőrét.

Diabéteszes, és érszűkületes lábakra is használható ez a láb hidratáló krém.

Footprim sarokpuhító urea krém

Intenzív sarokpuhító urea krém a nagyon száraz bőrre, kirepedezett sarkakra. Rendszeres használatával megelőzhető a repedezett sarkak kialakulása. A 25%-os urea tartalom mellett, körömvirág kivonat, kamilla kivonat és lanolin tartalma rövid időn belül hidratálja, és megújítja a száraz bőrt. Használhatod ezt a sarokpuhító magas urea tartalmú krémet a nagyon száraz bőrápolásához, kirepedezett sarkak regeneráláshoz, ekcémás bőrhidratáláshoz, valamint diabéteszes láb, és érszűkületes lábak ápolásához is. Fekélyes bőr felületen nem használható ez a krém.

Diabéteszes, és érszűkületes lábak ápolásához is!

Footprim szalicilsavas lábkrém bőrkeményedés ellen

Szalicilsavas lábkrémet megvastagodott, bőrkeményedéses lábakra használd. Bőrkeményedés kialakulhat a lábon több okból is. Legjellemzőbb kialakulási okok rossz méretű, szűk cipők viselése, álló munka, valamilyen ortopédiai elváltozás, túlsúly. Bőrkeményedést, ha nem kezeljük, kirepedhet, így további fájdalmat okozva a mindennapi életben.

Hogyan is hat a szalicilsav?

Rövid időn belül a szalicil sav a felső megvastagodott, bőrkeményedéses bőrt megpuhítja, így a bőr ismét puha, és hidratált tapintású lesz. Szalicilsav tartalom: 2% Rendszeres használatával a bőrkeményedés megpuhul, és ismét puha tapintású lesz a bőr felületet.

Footprim lábfrissítő gél nehéz láb ellen

Lábfrissítő gél a fáradt, nehéz láb ellen. Rendszeres használatával javítható a vérkeringés, megelőzve a keringési, és egyéb egészségügyi problémák kialakulása.
Nehéz lábak kialakulása legtöbbször a modern életstílusunk miatt következik be. Több órás ülő munka, hosszú utazások, fizikális kimerültség. Hosszabb távon keringési, és egyéb egészségügyi problémák is kialakulhatnak, ha nem frissítjük fel a lábainkat, ezért érdemes rendszeres használni a lábfrissítő gélt. Vérkeringés javító hatását a hozzáadott szúrós csodabogyónak, nyugtató hatást pedig a borsmenta, és levendula kivonatoknak köszönheti. Lábaid ismét kipihentek, és könnyű érzésűek lesznek.

Diabéteszes, és érszűkületes lábakra is használható ez a lábfrissítő gél.

Footprim lábfrissítő gél

Footprim lábspray lábszag és lábizzadás ellen 2in1

Frissítő lábspray láb izzadás, és a lábszag ellen. Természetes teafa olaj kivonattal, és szagsemlegesítő Odour neutral formulával.

Láb izzadás és a lábszag: A lábon több, mint 250 000 verejtékmirigy található, habár az izzadság szagmentes, a szagokért az izzadságban elszaporodó baktériumok a felelősek.

Footprim lábspray lábszag és lábizzadás ellen 150ml