Aphrodite Oktatási Centrum

Saját tulajdonú oktatási centrumunk a legkorszerűbb oktatási eszközökkel, gépekkel és anyagokkal van felszerelve. Az OKJ szakképzéseinken minden részvevőnek saját munkaasztala van a gyakorlati oktatásokon. Igény esetén a személyre szabott, egyéni oktatásra is lehetőség van. A Kézápoló, műkörömépítő és Lábápoló OKJ szakképzések mellett képzőnkben a szakmához kapcsolódó szakmai műkörömépítő és pedikűrös továbbképzéseken biztosítjuk tanulóink részvételét már az oktatás ideje alatt.

Lábápoló OKJ képzés

A pedikűr a szépségipar és az egészségügy hiány szakmája. Szépségiparhoz tartozik, amikor a pedikűrös esztétikai pedikűrt végez az egészséges lábon. Egészségügyhöz tartozik a pedikűr, amikor a pedikűrös bőrkeményedéseket távolít el a lábról, köröm deformitásokat kezel, fájdalmas benőtt körmöt távolít el, sarokrepedést tisztít.

Pediklub napok

Az idő haladásával nem csak szokásaink, de lábproblémáink is megváltoztak. Bizonyos pedikűrös estetek, lábproblémák, mélyebb és alaposabb tudást igénylenek, új eszközöket, kezeléseket kívánnak meg a pedikűrösöktől. A Pediklub napok egy napos szakmai képzéseink, melyeken mindig egy adott lábproblémával, témával foglalkozunk. Ha frissíteni és bővíteni szeretnéd pedikűrös tudásod, megoldást szeretnél találni egy kezeléssel kapcsolatos problémára, vagy tartani szeretnéd a lépést az újabb pedikűrös technikákkal és eszközökkel, akkor itt a helyed a Pediklub napokon.

Gyógypedikűr I.

A deformált lábak több elméleti, és még több gyakorlati tudást igényelnek a pedikűröstől. A gyógypedikűr I. továbbképzés gyakorlat orientált pedikűrös képzésem. A pedikűr gyakorlatot modellen és egymáson is gyakoroljuk, mert a pedikűr eszközök helyes fogása és használata a biztonságos, sérülés mentes pedikűr alapja.

Gyógypedikűr II.

Az alap lábápoló képzésen tanult elmélet és gyakorlat a deformált körmök kezeléséhez már kevés még akkor is, ha valaki jeles eredménnyel végzett. A deformált körmök kialakulásának számos oka lehet. A pedikűrös első legfontosabb feladata, hogy kiderítse a köröm  deformitás okát. Más kezelés igényel a helytelenül vágott benőtt köröm és más kezelést igényel a láb ortopédiai elváltozása miatt kialakult benőtt köröm kezelése.  Köröm deformitást okozhatnak különböző belgyógyászati betegségek, melyek tünetei nagyon hasonlítanak a köröm gombás fertőzésének tünetéhez.

Gyógyító pedikűr

Az oltalom alatt álló gyógyító pedikűr képzésen, orvos kollégákkal, gyógycipő készítővel, gyógytornásszal, gyógyszerésszel, sebkezelő szakemberrel olyan egyedül álló képzési programot dolgoztunk ki, amivel a pedikűr végzettséggel rendelkező pedikűrösök a láb gyógyítás terén bővíthetik tudásukat. Nagy szükség van olyan pedikűrös szakemberekre, akik elméleti és gyakorlati tudással, speciális pedikűr eszközökkel, speciális lábápoló anyagokkal rendelkeznek, ezért érdemes kezdő és már régóta a pedikűr szakmában dolgozónak ezen a képzésen részt venni.

Kézápoló, és műkörömépítő OKJ képzés

A műkörömépítés a szépségipar legfiatalabb ága. Fiatalsága ellenére a világon mindenhol szívesen viselik a hölgyek az esztétikusan megépített netán díszített műkörmöket. Sok ember számára szinte megváltás, amikor elkészül körmein a műköröm. A deformált körmök önmagukban sokszor megkeserítik tulajdonosuk életét, viszont a műkörömépítő a különböző műkörömépítő anyagokból a deformált körmökre olyan művészi alkotásokat tud építeni, amivel a deformitások alig vagy egyáltalán nem lesznek észre vehetők. Bármilyen hihetetlen, de nagyon sok elméleti ismerettel kell rendelkezni ahhoz, hogy valakiből műkörömépítő szakember váljon.